Tânără însărcinată, urmărită şi lovită fără milă cu pumnii în stomac. Atac înfiorător filmat în nordul Londrei

1 lună in urmă 2

De Veronica Micu.
Publicat: 22.03.2021, 14:50.
Actualizat: 22.03.2021, 15:00

Imagini de groază filmate pe o alee din Stamford Hill, în nordul Londrei. O cameră de supraveghere a surprins momentul în care un individ urmăreşte o tânără de 20 de ani, însărcinată, apoi o atacă brutal, după ce îi pune o față de pernă pe cap.

Tânără însărcinată, urmărită şi lovită fără milă cu pumnii în stomac. Atac înfiorător filmat în nordul Londrei

capturi video YouTube

Scenele violente au avut loc joi, iar poliția din Stamford Hill a făcut un apel către populaţie, în speranţa că cineva deţine informaţii care pot duce la prinderea agresorului.

În înregistrarea publicată de mass-media britanice, se vede cum tânăra evreică în vârstă de 20 de ani intră pe o alee lăturalnică şi se apropie de zona unde este instalată camera de supraveghere.

O urmează îndeaproape un bărbat de 50 de ani, care trage după el un cărucior pentru cumpărături.

La un moment dat, individul, care ține în mână o față de pernă, grăbește pasul, îi acoperă femeii capul cu bucata de material, apoi se năpustește asupra ei cu o ploaie de pumni în stomac.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Bătăuşul este liber, poliţiştii londonezi cer ajutorul populaţiei

Cu greu, tânăra de 20 de ani se smulge din mâinile atacatorului și fuge. La fel face și bărbatul, care o ia la sănătoasa pe străzi.

Potrivit publicaţiei britanice Daily Mail, poliția din Londra a deschis o anchetă în acest caz și verifică dacă atacul a fost unul rasial.

Oamenii legii apelează acum la martori, în urma atacului de pe Manor Road, în spranța că cineva deţine informaţii care pot duce la prinderea agresorului.

De asemenea, Shomrim, un grup din Hackney alcătuit în principal din membri ai comunității evreiești, a distribuit filmări ale oribilului atac.

În urma agresiunii, tânăra a ajuns la spital şi este în afara oricărui pericol.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

tanara insarcinata batuta tanara batuta atac londra femeie batuta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă