Tânără din Prahova, înșelată cu peste 350.000 de lei de o falsă călugăriță care i-a promis rugăciuni şi dezlegări

1 săptămână in urmă 16

Tânără înșelată cu peste 350.000 de lei de o falsă călugăriță Tânără înșelată cu peste 350.000 de lei de o falsă călugăriță

O tânără în vârstă de 28 de ani a fost înșelată cu peste 350.000 de lei de o falsă călugăriță care i-a promis rugăciuni şi dezlegări. Femeia în vârstă de 30 de ani s-a recomandat a fi stareță la o mănăstire din Prahova.

MARŢI, 16 NOIEMBRIE 2021, 18:33

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, faptele au avut loc în perioada 26 august - 21 octombrie, atunci când sub o falsă identitate de maică stareță la o mănăstire, femeia de 30 de ani i-ar fi solicitat unei femei de 28 de ani să plătească, în 25 de tranşe, suma totală de 354.100 lei.

Banii reprezentau plata unor rugăciuni şi dezlegări. Tânăra şi-a dat seama că a fost victima unei înșelăciuni în momentul în care falsa călugăriță nu i-a mai răspuns la telefon.

Imediat, tânăra a mers la poliţie, dosarul fiind preluat de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Bistriţa-Năsăud, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa.

Oamenii legii au efectuat o percheziție la domiciliul femeii acuzate de înșelăciune, de unde au fost ridicate, în vederea recuperării prejudiciului, mai multe carduri bancare, se mai arată în comunicatul poliţiei.

Ulterior, falsa călugăriță a fost condusă la sediul IPJ Bistriţa-Năsăud, unde a primit mandat de reținere pentru 24 de ore.

Acesta a fost prezentată magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă