Tânără decedată, în Arad, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de tren

1 săptămână in urmă 11

Accident grav, marți, 11 ianuarie, în localitatea arădeană Nădab. Un autoturism condus de o tânără de 22 de ani a fost lovit de tren. În urma impactului violent, șoferița, care nu s-a asigurat, a decedat, a informat publicația Arad Online, care preia informațiile furnizate de IPJ Arad.

Tragedia a avut loc în jurul orei 16.00, la o trecere de cale ferată de pe DN 79, de pe raza localității Nădab. Femeia a intrat în coliziune cu un tren 10052 Regio Expres, care se deplasa dinspre Timișoara spre Oradea.

La fața locului au intervenit două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Arad, descarcerarea grea, un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și două echipaje de stingere și modul descarcerare a Gărzii de Intervenție Chișineu-Criș și Ineu, precum și un echipaj SMURD de tip B de la Garda de Intervenție Chișineu-Criș.

Echipajele de prim ajutor au intervenit pentru descarcerarea victimei și pentru extragerea mașinii de sub locomotiva trenului. Femeia, singură în autoturism, n-a avut nici o șansă, mașina împinsă pe o distanță de circa 100 de metri și transformată în armonică.

Tânără decedată, în Arad, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de tren

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale care se impun, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

Patru garnituri au fost blocate pe linie până când aceasta a fost degată.

Foto: Aradon.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă