Tânără de 20 de ani găsită spânzurată în șifonier, la Iași, de gazda de la care închiriase de curând apartamentul

1 lună in urmă 5


Tragedie la Iași, duminică, unde Laura Ionela Alexandroaia, o tânără în vârstă de 20 de ani, și-a luat viața, în apartamentul închiriat în care se muatse de foarte scurt timp, scrie Bună Ziua Iași. Chiar proprietarul casei a găsit-o pe fată.


Tânăra abia se mutase cu chirie în zona Galata, într-un apartament, acolo unde corprul ei a fost găsit chiar de gazdă, un bărbat alarmat de faptul că a sunat-o de mai multe ori și nu a răspuns nimeni la telefon, așa că decis să meargă la locuință. Alarma a fost dată înainte de prânz, însă echipajul medical care a ajuns la fața locului nu a putut decât să declare decesul. Tânăra era moartă de câteva ore bune.


În jurul orei 10:30, un bărbat anunța la 112 că a găsit-o spânzurată pe tânăra căreia îi închiriase un apartament. Imediat un echipaj medical a ajuns la fața locului împreună cu polițiștii. Polițiștii criminaliști au împânzit zona și au făcut verificări. Surse din cadrul anchetei au precizat că aceasta nu a lăsat niciun bilet de adio, iar asta face ancheta mai dificilă.


„Polițiștii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că o tânără a fost găsită spânzurată într-un imobil. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt.


S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.Nu este clar de ce tânăra, pe nume Laura Ionela Alexandroaia, s-a sinucis. Ea a fost găsită de proprietar atârnând într-un dulap. Reporterii „BZI” au aflat că aceasta ar fi avut o relație cu un bărbat, relație care de la o vreme nu mai mergea. Zilele trecute, aceasta s-ar fi certat cu bărbatul respectiv și de aceea ar fi recurs la acest gest.


Această informație nu este însă sigură, ea fiind furnizată de surse din cadrul anchetei. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost transportat ieri la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Ulterior se vor stabili cauzele decesului.


Anchetatorii iau în calcul mai multe variante, însă varianta sinuciderii prinde cel mai mult contur. Ieri, polițiștii au audiat mai multe persoane pentru a afla ce s-a întâmplat. Laura Ionela Alexandroaia este de loc din localitatea Slatina, din județul Suceava. Ea a lucrat o perioadă într-un club din Iași.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă