Tânără atacată și mutilată de un leopard în timpul unei şedinţe foto

1 lună in urmă 21

Un model în vârstă de 36 de ani a fost atacat şi mutilat de un leopard în timpul unei şedinţe foto la un azil pentru animale din estul Germaniei.

Femeia, care se declară iubitoare de animale şi model, a suferit răni grave la cap atunci când se afla într-un ţarc cu doi leoparzi, Troy şi Paris, scrie bbc.com.

Poliţia a spus că ea a fost dusă la spital marţi cu răni serioase.

O alertă că leopardul a fugit s-a dovedit a fi falsă.

Autorităţile din Burgenland au spus că nu există vreun pericol pentru populaţie şi o anchetă este făcută cu privire la ceea ce s-a întâmplat la adăpostul pentru animale din Nebra, aflat în regiunea Saxonia-Anhalt.


Tabloidul german Bild a spus că victima este Jessica Leidolph. Nu este clar pentru ce era fotografiată şi cine a organizat şedinţa foto.

Proprietarul adăpostului a refuzat să comenteze, dar, potrivit site-ului, acolo se află animale care au apărut în filme, programe de televiziune şi reclame, de la „Game of Thrones” la BMW.

Troy şi Paris au fost folosiţi, aparent, într-o reclamă la plasme TV.

Condiţiile în care trăiesc animalele, comportamentul şi securitatea locului au fost verificate de veterinari locali luna aceasta, potrivit autorităţilor.

Peta, grup pentru drepturile animalelor, a spus ulterior că felinele mari trebuie să fie ţinute doar în centre de salvare recunoscute, unde nu pot fi exploatate pentru câştig comercial.

Citeste si:

Germania promite să majoreze cu 500 de milioane de euro ajutoarele umanitare pentru Afganistan

Germania anunţă că a evacuat aproape 3.000 de oameni de pe aeroportul din Kabul

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă