Tânăr sechestrat 30 de ore, ras în cap, vopsit albastru, abuzat sexual și umilit de mama unei fetițe de 12 ani și prietenii femeii, după ce l-au răpit, la un festival în Germania

1 lună in urmă 1


Procesul a două femei și doi bărbați despre care se spune că au răpit, bătut, umilit și maltratat un tânăr de 30 de ani în septembrie 2019 a început la Tribunalul Regional Schwerin, scrie portalul de știri t-online.de.


Principala inculpată, Mandy K., o femeie de 37 de ani, a declarat că s-a aflat sub influența alcoolului și a drogurilor în timpul infracțiunii de care e acuzată. În plus, anterior a fost abuzată ea însăși. De aceea, ea bănuia că s-ar fi putut întâmpla ceva similar cu fiica ei, iar această presupunere „retrospectiv a făcut-o să acționeze complet greșit”.


Alături de Mandy au mai sunt judecați o tânără și doi tineri, și toți cei patru inculpați cu vârste cuprinse între 22 și 37 de ani sunt acuzați de de răpire, vătămare corporală periculoasă periculoasă și agresiune sexuală gravă.


Motivul „justiției vigilente” a fost presupunerea nefondată conform căreia bărbatul ajuns victimă ar fi atacat-o pe fetița de doisprezece ani a lui Mandy la festivalul Goldberg și ar fi atins-o indecent și cu dorința de a o abuza.


11 oameni l-au vânat pe tânărul complet nevinovat


11 persoane au fost implicate în total în răpirea și abuzarea victimei, iar patru dintre ele au fost deja condamnate la pedepse cu suspendare sau ore de muncă, în 2020. Alte trei persoane nu au ajuns încă în fața judecătorului. Cei patru oameni judecați acum sunt cei care au dus victima, Sandro W., într-un apartament, iar acolo s-au purtat cu el inimaginabil.


Potrivit informațiilor, răpitul a fost legat cu o lesă de câine, a fost biciuit, capul i-a a fost ras și a fost vopsit în albastru. Apoi a trebuit să îmbrace haine de damă, să bea urină, să mănânce mucuri de țigări și să suporte acte sexuale degradante, printre altele.


El a fost eliberat doar după aproximativ 30 de ore. Între timp, potrivit rechizitoriului, a fost obligat și să retragă 150 de euro din contul său și să predea banii unuia dintre inculpați.


Instanța i-a promis mamei de 37 de ani și unui alt presupus infractor principal patru ani și nouă luni sau cinci ani și cinci luni drept pedepse maxime, dacă făc mărturisiri ample. Ceilalți doi inculpați ar putea primi pedepse cu suspendare. Procesul va continua și un verdict este așteptat la mijlocul lunii martie.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă