Tânăr în vârstă de 20 de ani, din Gorj, reținut pentru că organiza lupte ilegale între câini

2 săptămâni in urmă 30

Luptă ilegală câini Gorj Luptă ilegală câini Gorj

Un tânăr de 20 de ani, din județul Gorj, a ajuns după gratii după ce, ani la rând, a organizat lupte ilegale între câini. Polițiștii au descins la locuința acestuia și au ridicat patru câini din rase extrem de periculoase. S-au sesizat după ce, chiar tânărul a postat imaginile șocante din timpul luptelor pe pagina de socializare, relatează Realitatea PLUS.

MIERCURI, 21 APRILIE 2021, 09:34

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: REALITATEA.NET

Patru câini din rase periculoase, vorbim despre Presa Canario și Pitbull, au fost ridicați din curtea tânărului de 20 de ani, din localitatea Stănești. Acesta este acuzat că i-a antrenat special pentru a participa cu ei la lupte. Tânărul a fost prins de oamenii legii după ce a postat pe internet mai multe poze și clipuri din timpul luptelor. 

"În filmare, câinii - considerați conform OUG 55/2002 ca făcând parte din categoria celor periculoși sau agresivi - erau îndemnați să se atace reciproc", a declratat Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj

Animalele au fost preluate de un adăpost unde vor fi îngrijite, iar proprietarul acestora a fost reținut pentru 24 de ore. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă