Tânăr din Vâlcea, răpit și torturat. Trebuia să se întâlnească cu o fată cunoscută pe internet

1 săptămână in urmă 81

Vineri, 05 August 2022, ora 07:39

288 citiri

Tânăr din Vâlcea, răpit și torturat. Trebuia să se întâlnească cu o fată cunoscută pe internet

Un tânăr din Vâlcea a cunoscut o fată din Teleorman pe internet, iar ulterior au decis să se întâlnească și față în față. Băiatul a ajuns să fie răpit și bătut de patru bărbați.

Mai exact, a fost răpit din locul stabilit pentru întâlnirea cu fata cunoscută pe internet și l-au dus într-o casă din comuna Brânceni, Teleorman. Agresorii l-au sechestrat, l-au torturat fizic și au transmis totul live, pe o rețea de socializare, potrivit Realitatea.

„În legatură cu informatiile aparute in spațiul public, Compartimentul de Relații Publice din cadrul IPJ Teleorman este abilitat să comunice următoarele:

La data de 03.08.2022 prin SNUAU 112 am fost sesizați cu privire la faptul că un tânar ar fi fost ținut împotriva voinței sale într-un imobil din localitatea Brânceni si asupra căruia s-au exercitat acte de violență.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Sectiei 1 Politie Rurală Alexandria care a constatat faptul că persoana respectivă cu domiciliul în orașul Drăgășani, jud. Vâlcea, ar fi cunoscut pe o rețea de socializare o persoană de sex feminin din comuna Brânceni.

De asemenea, în baza informațiilor obținute a reșit faptul că, cel în cauză ar fi fost luat cu forța si urcat într-o autoutilitară dupa care a fost dus într-o locuință din localitatea Brânceni”, potrivit IPJ Teleorman.

Citeste si:

Bestia de 52 de ani care a violat-o pe fiica iubitei sale, în vârstă de 9 ani. Mama fetei este cea care a chemat poliția

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Dolj după ce a violat-o pe fiica iubitei sale, în vârstă de 9 ani. Fata fost preluată de către Direcţia Generală de...

AUR își trimite politicienii la școală. Cu ce se ocupă academia condusă de Claudiu Târziu

Partidul AUR a început să își trimită politicienii la școală, iar în acest sens a creat ”Academia AUR”, o ”școală politică a partidului, formată în vederea instruirii continue a...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă