Tânăr din Suceava, mort în Germania. Ce s-a întâmplat cu el înainte să-și găsească sfârșitul

3 săptămâni in urmă 1

Un tânăr de 21 de ani din Suceava a murit în Germania. Acesta era din comuna Bogdănești din județul Suceava. Din păcate, tânărul a murit duminică după-amiază pe șoseaua ce traversează pădurea din zona Redefin a Germaniei.

Tânărul a murit în Germania

Tânărul de doar 21 de ani din Bogdănești a murit într-un accident stupid ce s-a petrecut pe o șosea din Germania ce traversa o pădure. Împrejurările producerii accidentului sunt cât se poate de ciudate, la mijloc fiind un adevărat ghinion. Andrei se afla într-un autoturism marca Ford, iar de nicăieri, o căprioară a zburat pe mașina condusă de tânăr. Aceasta a fost lovită și de o altă mașină ce circula în zonă. În urma impactului, căprioara a căzut pe mașina lui Andrei. Pe respectivul sector de drum au traversat mai multe căprioare, iar una din ele a fost lovită de autoturismul respectiv.

Impactul a fost unul foarte violent, animalul a fost proiectat și a spart parbrizul autoturismului Ford în care se și suceveanul Andrei. Potrivit unor surse, tânărul nu era la volanul mașinii, ci era pe scaunul pasagerului, în dreapta. Andrei nu a fost singurul rănit în urma coliziunii. Alte două persoane au fost transportate la spital. Echipajele medicale s-au prezentat la fața locului foarte repede, însă nu au mai putut face nimic pentru Andrei. Pagubele estimate în urma accidentului sunt de aproximativ 17.000 de euro. Andrei va ajunge acasă cu ajutorul unei firme de pompe funebre, iar înmormântarea va avea loc în următoarele zile.

Un alt tânăr din Dâmbovița a fost găsit mort în Germania

Un tânăr de doar 23 de ani a fost găsit mort în în locuința pe care abia o închiriase în Germania. Băiatul plecase pentru a oferi familiei un trai mai bun celor de acasă. Moarte lui i-a șocat pe toți, mai ales că nu s-a plâns nimănui că ar avea vreun necaz. Andrei provenea dintr-o familie modestă, formată din părinți și o soră mai mică. Lucra la o firmă de curățenie și avea de gând să-și aducă familia în Germania.

Pentru familia, moartea lui Andrei rămâne un mister. Autoritățile din Germania au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Încă nu se știe sigur dacă este vorba despre o moarte accidentală sau s-a sinucis. Familia tânărului este de părere că fiul lor n-ar face așa ceva.

„Andrei nu ar fi făcut asta, sub nicio formă. Era vesel tot timpul, acum o săptămână, doua avea planuri să îşi aducă acolo familia şi acum deodată să auzim că nu mai e.”

The post Tânăr din Suceava, mort în Germania. Ce s-a întâmplat cu el înainte să-și găsească sfârșitul appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă