Tânăr din Sibiu, bătut CRUNT de doi bărbați, pe fondul unor discuții contradictorii. Poliția i-a reținut pe agresori

1 lună in urmă 41

Agresiune - imagine de arhivă Agresiune - imagine de arhivă

Cazurile grave de agresiune în stradă sunt la ordinea zilei, în ultima perioadă. Un astfel de caz a avut loc în județul Sibiu, acolo unde un tânăr a fos snopit în bătaie de doi bărbați din Sebeș. Incidentul s-ar fi petrecut pe fondul unei certe. Agresorii au fost reținuți.

JOI, 26 AUGUST 2021, 15:30

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: Dana Bărăgan

La data de 25 august 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 50 de ani și față de unul de 21 de ani, ambii din Sebeș, care sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe, relartează ziarulunirea.ro.

Potrivit sursei ciate, cei doi sunt acuzați de faptul că, în noaptea de 21spre 22 august 2021, în jurul orei 01:00, în timp ce se aflau în curtea locuinței unuia dintre ei, pe fondul unor discuții contradictorii, l-ar fi agresta pe un tânăr de 23 de ani, din Cisnădie, județul Sibiu, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii.

Potrivit concluziilor medico-legale, victima ar avea nevoie de 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale.

Cei doi agresori urmează să fie vor fi prezentate, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă