Tânăr din Capitală care trebuia să stea în carantină, găsit de polițiști la o petrecere cu alte 18 persoane

3 săptămâni in urmă 1

De Monica Palade.
Publicat: 21.03.2021, 13:13.
Actualizat: 21.03.2021, 13:12

Un tânăr din Capitală care trebuia să fie în carantină a fost găsit de polițiști la o petrecere, unde se aflau 18 persoane. Oamenii legii au împărțit amenzi de peste 7.750 de lei.

Tânăr din Capitală care trebuia să stea în carantină, găsit de polițiști la o petrecere cu alte 18 persoane

Hepta/Mediafax/Alexandru_Dobre

Poliţiştii de la Secţia 20 din Capitală au fost sesizaţi, prin apel la 112, în legătură cu tulburarea ordinii şi liniştii publice la o adresă din zonă. Nu mică le-a fost mirarea când oamenii legii au dat peste tânărul petrecăreț, care trebuia să nu părăsească domiciliu timp de 14 zile.

Ce spun polițiștii

„În noaptea de 20/21. 03.2021 poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 20 Poliţie, în urma unui apel 112 cu privire la tulburarea ordinii şi liniştii publice la o adresă din zonă, au intervenit şi au constatat că 18 persoane participau la o petrecere cu caracter privat, unde erau încălcate normele de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2.

La petrecere participa şi un tânăr care avea instituită măsura carantinării, fapt pentru care s-au declanşat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Toţi participanţii au fost sancţionaţi cu amenzi conform Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în cuantum de 7.750 lei”, arată un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

carantina petrecere amenzi politie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă