Tânăr din Alba ucis în casă de un coleg de serviciu care era obsedat de iubita lui. Orbit de gelozie, bărbatul i-a atacat cu un cuțit

3 săptămâni in urmă 21

Crimă înfiorătoare în Alba. În toiul nopţii, doi tineri au fost atacaţi în propria casă de un coleg de serviciu, care făcuse o pasiune pentru femeie. Atacatorul a reuşit să fugă, dar a fost prins câteva ore mai târziu. Vă avertizăm, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional.

Tânăr din Alba ucis în casă de un coleg de serviciu care era obsedat de iubita lui

Tânăr din Alba ucis în casă de un coleg de serviciu care era obsedat de iubita lui

Observator

Ora 3 şi jumătate dimineaţa. Criminalul înarmat cu un cuţit a atacat fără remuşcare. Victimele lui au fost doi tineri, iubiţi. Martorii spun că ar fi spart uşa casei şi a intrat peste ei. Mobilul crimei, gelozia.

Vecin: ”Era gelos pe Dani că umblă cu ea. O ameninţa pe la lucru. Că o omoară, că bagă cuţitul în ea. Voia el să fie cu ea şi fetei nu-i plăcea de el deloc”.

Noaptea trecută şi-a dus ameninţările la capăt. I-a înjunghiat de mai multe ori şi s-a făcut nevăzut. Victimele, grav rănite, au reuşit să se se refugiaze în casa mamei băiatului. La scurt timp, însă, tânărul a murit sub privirile îngrozite ale mamei şi iubitei sale.

Criminalul s-a ascuns într-o pădure, după crimă

Astăzi, după 9 ore de căutări, agresorul a fost prins într-o pădure de la marginea satului şi încătuşat.

Cunoscuţii sunt în stare de şoc. Spun că victima l-ar fi ajutat în mai multe rânduri pe cel care i-a devenit călău. Ba mai mult, cei doi au fost şi colegi la aceeaşi fabrică.

Vecină: ”Un băiat deosebit. Mândria interprinderii de la Sebeş. Toată iarna l-a dus el cu maşina, îl lua de la cămin lucrau la aceeaşi înterprindere. I-a făcut numai bine”.

Bărbatul de 36 de ani este acuzat acum de omor. Tânăra de 22 de ani este mama a doi copii, care din fericire nu erau cu ei în casă când a avut loc atacul. Femeia este acum în grija medicilor de la Spitalul Cugir, în stare stabilă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă