Tânăr de 17 ani, mort într-un accident grav în județul Suceava. Alți doi adolescenți au ajuns la spital

1 lună in urmă 20

Un adolescent în vârstă de 17 ani și-a pierdut viața într-un accident grav, petrecut în localitatea Marginea, județul Suceava, la miezul nopții de vineri spre sâmbătă, 25 septembrie, după ce a fost proiectat în afara mașinii care s-a oprit într-un copac. Autovehiculul era condus de un tânăr de 18 ani, care a ajuns la spital cu mai multe leziuni, la fel ca și al treilea pasager, un copil de 15 ani, potrivit Obiectiv de Suceava

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și două ambulanțe ale SAJ.

Una dintre victime, tânărul de 17 ani, a fost găsită în afara mașinii, în stop cardio respirator. I s-au aplicat manevrele de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul.

Tânăr de 17 ani, mort într-un accident grav în județul Suceava. Alți doi adolescenți au ajuns la spitalMașina în care se aflau tinerii a devenit un morman de fiare contorsionate.

Persoana încarcerată a fost extrasă din mașină și predată unui echipaj de salvare, conștientă și cooperantă.

Tânărul găsit încarcerat, 15 ani, și șoferul mașinii, de 18 ani, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Foto: Obiectiv de Suceava

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă