Tânăr dat în urmărire pentru furt, arestat live pe Facebook, după ce a filmat petrecerea din casa în care se ascundea

1 lună in urmă 16


Un infractor care era dat în urmărire generală după o condamnare definitivă la închisoare a fost ridicat de mascați imediat după ce polițiștii au văzut un live pe Facebook în care tânărul petrecea cu mai mulți prieteni la Merișani, în Argeș, scrie Gândul.


Alin Păun, zis Alin Spaniolu Legenda Vie, era căutat de mai multe lunu, după ce fusese condamnat la un an de închisoare pentru furt.


Tânărul în vârstă de 24 de ani se ascundea în comuna Merișani, din Argeș, acolo unde a și fost capturat, chiar în timp ce transmitea live pe Facebook o petrecere.


„În seara zilei de 16 ianuarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au depistat un bărbat de 24 de ani, având domiciliul în comuna Poroschia, județul Teleorman, urmărit național în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Arad.


Momentul în care Alin Spaniolu a fost reținut. Foto: Captură video

După ce l-au arestat pe Alin Păun, polițiștii i-au amendat pe participanții la petrecere. „Au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19”, se arată într-un comunicat transmis de Poliția Română.


Pentru ce a fost condamnat la închisoare Alin Păun


Cu doi ani în urmă, Alin Păun, zis Alin Spaniolu, a fost la Arad, unde, împreună cu un complice, a reușit să fure, din cabina unui TIR, o borsetă în care se erau 1.000 de euro.


Atunci, cei doi au decuplat remorca TIR-ului, care era oprit la vamă, iar în momentul în care cele două persoane care se aflau în cabină au coborât, au furat tot ce le-a fost la îndemână.


Alin Spaniolu a fost prins și judecat în libertate. Condamnat la un an de închisoare cu executare, acesta s-a ascuns și era de mai multe luni de negăsit.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă