Tânăr bătut, dezbrăcat, tâlhărit și lăsat într-o baltă de sânge în stradă, în Arad

2 luni in urmă 18

Tânăr bătut, dezbrăcat, tâlhărit și lăsat într-o baltă de sânge în stradă. S-a întâmplat în noaptea de 16 spre 17 august, pe stradă, în Arad. Bărbatul a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe Arad în stare de inconștiență cu traumatism cranian, fracturi multiple la oasele de la nivelul feței și plăgi multiple.

Din cauza stării grave în care era, medicii au decis transferarea lui la un spital din  Timișoara pentru investigaţii amănunţite şi pentru a fi operat.

„În noaptea de 16 spre 17 august am fost sesizați prin apel SNUAU 112, de către o femeie, despre faptul că în fața imobilului său se află un bărbat întins pe trotuar care este dezbrăcat complet și prezintă leziuni la nivelul feței. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj al ambulanței. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că un arădean de 29 de ani ar fi fost agresat de un alt arădean de 22 de ani în urma unui conflict spontan. Bărbatul de 29 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta”, a precizat IPJ Arad pentru aradon.ro.

Agresorul despre care vorbesc poliţiştii a fost lăsat în libertate.

Rudele tânărului bătut până la inconştienţă spun că de fapt au fost trei agresori şi că bărbatul ar fi fost și tâlhărit, furându-i-se banii pe care îi avea asupra sa, dar și telefonul mobil.

Potrivit aradon.ro, o rudă a tânărului bătut a povestit că acesta se îndrepta spre casă, iar la un moment dat s-a intersecat pe trotuar cu agresorii săi. Aceștia l-ar fi întrebat dacă deranjează, tânărul răspunzând negativ.

„A fost bătut de trei persoane, noi așa știm, și a fost lăsat acolo dezbrăcat, gol. A ajuns inconștient la spital. S-a furat tot de la el: telefon, bani. Ei l-au întrebat dacă îl deranjează, el a spus că nu și atunci i-au zis Hai să-l deranjăm. El venea spre casă, ei se îndreptau în direcția cealaltă. I-au luat hainele, să-și ascundă urmele și să-l și batjocorească”, au povestit rudele victimei.

În prezent, tânărul este internat la spitalul din Timişoara şi urmează să fie operat din nou.

„Doctorul a spus că va dura foarte mult să-și revină. Mănâncă doar cu paiul și doar supe, ceaiuri, tot ce e lichid”, au povestit rudele tânărului, care speră ca tânărul să se recupereze.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă