Talpan l-a făcut praf pe George Ogăraru: ”Nu e posibil să câștigi atât! Fără munca mea, Steaua rămânea anonimă”

1 săptămână in urmă 25

  • Liga 1: UTA Arad - Hermannstadt, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Gaz Metan Mediaș - Dinamo, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Talpan crede că Miodrag Belodedici ar fi fost mult mai potrivit pentru funcția pe care o ocupă acum George Ogăraru.

Florin Talpan: ”Nu e posibil să câștigi 4.000 de euro la un club de liga a treia!”

„În primul rând i-am contestat salariul domnului Ogăraru. Și o s-o fac în continuare, nu mă interesează pe cine deranjez. Nu e posibil să câștigi 4000 de euro la un club de liga a treia! Sunt bani publici, nu se poate așa ceva.

Acest club, cu un asemenea brand, trebuie să se finanțeze din sponsorizări, din marketing, nu din banul public. Vă dau un exemplu: Oțelul Galați, care e tot la acest eșalon, un brand infinit mai mic decât Steaua, are un magazin virtual senzațional. Petrolul, la fel. Aici nu se face nimic, absolut nimic, se stă și, în timpul programului, facem reclame pentru firme private”, a spus Talpan, pentru playsport.ro.

Întrebat la cine se referă, juristul CSA Steaua a continuat: „La domnul Ogăraru. Acest personaj nu se justifică, i-am spus și noului comandant. Am înțeles, a jucat la Steaua, unde a mai fost el prin străinătate, însă nu se poate compara cu un Lăcătuș, cu un Pițurcă, oameni care au câștigat Cupa Campionilor Europeni. Eu pe Miodrag Belodedic l-aș fi văzut în funcția asta, ar fi fost un excelent ambasador.

Am văzut că, acum, Ogăraru merge la Monetăria Statului să facă niște medalii, monede, o nouă cupă pentru sărbătoarea de 7 Mai. Acolo ar fi trebuit să meargă Talpan, să facem un contract prin care să obținem și bani din asta, nu să dăm. Steaua, la ce brand este, chiar și așa, în liga a treia, trebuie să primească bani, nu să dea. La mine au venit foarte mulți oameni puternici din punct de vedere financiar, cu firme importante, care ar fi vrut să sustină.

I-am direcționat către cei din club și le-au spus că e ok, facem, însă să nu apară Talpan. Când au auzit, au fugit. Cum fără Talpan? Fără munca mea, Steaua rămânea anonimă. Și așa este anonimă! Nu există performanțe de ani buni.

Nu s-au mai luat campionate la handbal, rugby, hockey. Eu iubeam echipa de hockey, aia de acum 20 de ani…ce performanțe a avut Steaua la secțiile astea? Bate vântul”, a mai transmis Talpan.

Sistemul de promovare pentru acest sezon în care avem 100 de echipe în Liga 3

După cum s-a desfășurat Seria 4 din Liga 3 până acum, sunt șanse mari ca Steaua și FCSB II să ocupe primele două locuri la finalul sezonului regulat. După cele 18 etape, primele două clasate din fiecare serie vor merge la baraj. În primul baraj, campioana și vicecampioana din Seria 4 vor înfrunta primele două clasate din Seria 3, care la ora actuală arată în felul următor:

  • Locul 1 din Seria 3 (CS Afumați) vs Locul 2 din Seria 4 (FCSB II)
  • Locul 1 din Serie 4 (Steaua) vs Locul 2 din Seria 3 (Mostiștea Ulmu)

Ulterior, învingătoarele din aceste două jocuri de baraj se vor înfrunta într-un al doilea baraj. Al doilea baraj va desemna cele cinci echipe din Liga 3 care promovează în Liga 2. Având în vedere clasamentul de la finalul turului, în finala pentru promovare s-ar putea înfrunta, printre altele, CS Afumați / FCSB II - Steaua / Mostiștea Ulmu.

Etichete: steaua , george ogararu , florin talpan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă