Talpan dă în toată lumea, inclusiv în cei de la Steaua. "Nu îmi este frică nici dacă veniți cu turma la instanță!"

1 lună in urmă 17

  • UCL: PSG - Bayern Munchen, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Chelsea - FC Porto, marți, 22:00, Digi Sport 2

Florin Talpan, juristul CSA Steaua şi cel care duce lupta în instanţe cu Gigi Becali, consideră că decizia Curţii de Apel București este una greşită şi că cele două asociaţii nu fac decât să amâne pronunţarea unei soluţii care nu va putea fi decât în favoarea Stelei.

Florin Talpan atacă CSA Steaua că i-a tăiat din salariu. Fanilor de la FCSB le transmite că nu îi e frică de ei "nici dacă veniţi cu turma la instanţă"

Talpan cere în mesajul postat pe Facebook celor care susţin FCSB să prezinte dovada prin care atunci când Gigi Becali a preluat Steaua a primit şi palmaresul. 

Juristul de la CSA este supărat că i-a fost tăiat din salariul de la Steaua "iar altii ... castiga mii de euro pe luna... pentru poze pe facebook cu ursuleti" şi încearcă să-i implice în acest subiect pe suporterii Stelei, chiar dacă nu o spune direct.

Oficialul stelist derapează şi le transmite "fcsb iştilor" că "nu îmi este frică nici dacă veniți cu turma la instanță! Mie îmi este frică doar de Dumnezeu!"

Postarea lui Florin Talpan după decizia Curţii de Apel Bucureşti în procesul palmaresul Stelei

La termenul din 12 aprilie, instanţa a acceptat "Asociația Salvați Steaua" și "Asociația Steaua 1947" ca interveniente în acest proces, în ciuda solicitării de respingere depuse de Florin Talpan. Cele două entităţi sunt de partea echipei din Liga 1 şi susţin că FCSB e continuatoarea Stelei.

"In conditiile in care unii, si-au permis sā isi batā joc de mine si de munca mea de ani de zile, retinandu-mi din salariu o suma considerabila de bani, iar altii ... castiga mii de euro pe luna... pentru poze pe facebook cu ursuleti.....Eu inca mai rezist! Mă intreb si eu pana cand! Va intreb si pe voi... suporterii care ma iubiti atat de mult cum sustineti ... dacă ati fi multumiti sa lucrati, cand ati fost sanctionati abuziv doar pentru ca ati trimis o notificare la FRF indeplinindu-va obligatiile profesionale ?! Pana cand?

Cei care mă cunosc bine, știu că eu nu mă antepronunț în dosare. Și nu mă bucur înainte. Prefer să rad la sfârșit! Mă lasă rece atacurile unora în presă, nu mă impresioneaza faptul că astăzi au fost in sala șapte persoane împotriva mea! Este nelegală admiterea în principiu de astăzi a intervenienților accesorii,pentru motive larg expuse în probatoriul dosarului! Cererile de intervenție au fost formulate doar în scopul de a tergiversa cauza! Astăzi în sală a fost o judecată ca la piață! ...

Interesantă a fost discuția judecatoarelor cu intervenienții privind FRF și LPF, curiozitatea judecatoarelor privind cele două instituții!

De reținut este faptul că nu are relevanță admiterea în principiu a acestor asociații decât asupra termenului de judecată care va fi clar tergiversat! În privința probelor 'ascunse' de subsemnatul, acuzațiile sunt hilare! Plecând de la un principiu de bază al dreptului pot să vă precizez: cine vine în fața instanței trebuie să probeze!

Deci, fcsb istilor ... aduceți proba dacă există! Puteți 'dezgropa morți', rasturna arhive... realitatea este unică; palmaresul este al nostru, al Clubului Sportiv al Armatei Steaua București! Acesta nu a fost înstrăinat, nu a fost cedat nu a fost vândut! Dacă da?! Unde este proba?

Concluzionând, nu îmi este frică nici dacă veniți cu turma la instanță! Mie îmi este frică doar de Dumnezeu! Aici nu este vorba doar de palmares ci este vorba de munca mea de o viață!

Nu îmi este frică nici de instanța incorectă, deoarece există și strămutare în CPC... nu îmi este frică nici de o judecare nelegală deoarece există și cale de atac! Voi solicita în mod imperativ înregistrarea cauzei! Aștept o mișcare greșită... deoarece eu știu pașii...

Până una alta, astept să râd la urmă!", a scris Florin Talpan.

Etichete: steaua palmares , florin talpan , fcsb palmares , proces steaua fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă