Talismanul lui Gigi Becali din Liga 1 e la centru! S-a stabilit brigada de arbitri pentru FC Botoșani – FCSB | EXCLUSIV

1 lună in urmă 4

Partida FC Botoșani – FCSB, care se va juca duminică de la ora 20.30, va fi oficiată la centru de Ovidiu Hațegan, ajutat la cele două linii de Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe. Practic, la acest meci CCA a trimis o brigadă de Champions League.

Sunt aceleași personaje care au fost pe gazon inclusiv la celebra partidă PSG – Istanbul Bașakșehir, atunci fiind rezervă Sebastian Colțescu. A fost scandalul anului trecut în arbitrajul românesc.

Arbitrul din Arad a condus și partida tur din Liga 1, în care bucureștenii s-au impus cu 4-1 după 0-1 în primele minute, prin golurile marcate de Dennis Man și Florin Tănase (câte două fiecare).

Talismanul lui Gigi Becali din Liga 1 e la centru! S-a stabilit brigada de arbitri pentru derby-ul FC Botoșani – FCSB

În acest campionat, Hațegan (40 de ani) a condus pe FCSB de trei ori de fiecare dată echipa lui Toni Petrea s-a impus (3-0 cu Viitorul, 4-1 cu Botoșani, 2-0 cu U. Craiova). În cele 12 partide din LIga 1, de la startul sezonului 2020-2021, a acordat 39 de cartonașe galbene, adică o medie de sub 4 avertismente pe meci. Și doar un cartonaș roșu!

Doar în Cupa României, Hațegan n-a adus noroc celor de FCSB, fiind la centru în optimile competiíei: 0-1 cu Dinamo. Era data de 10 februarie 2021.

Pe 29 februarie 2020, a mai arbitrat un FC Botoșani – FCSB 2-2, în care a acordat 9 avertismente.

Ovidiu Hațegan nu a început cu bine 2021. Centralul nu a văzut un fault clar în careul oaspeților, în prima repriză a meciului dintre Gaz Metan Mediaș și FC Voluntari, prima partidă a acestui an condusă de acesta.

Record incredibil pentru Ovidiu Hațegan în Champions League

Centralul român a arbitrat în partea a doua a lui 2021 șase partide consecutive în Champions League, ceea ce este un record incredibil pentru arbitrajul românesc, cât şi internaţional. Arbitrul arădean poartă ecusonul FIFA din anul 2008 și a arbitrat peste 140 de mecuri internaționale.

UEFA a lansat în noiembrie 2020 documentarul „Man in the middle”, avându-i ca protagoniști pe 16 arbitri din Europa! Este vorba despre un documentar cu patru episoade despre cavalerii fluierului din Liga Campionilor, din 11 ţări, printre care se numără şi românul Ovidiu Haţegan (40 de ani).

The post Talismanul lui Gigi Becali din Liga 1 e la centru! S-a stabilit brigada de arbitri pentru FC Botoșani – FCSB | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă