Ta-Nehisi Coates va scrie scenariul pentru noul film „Superman”

1 lună in urmă 1

Ta-Nehisi Coates, autorul care a scris seria Panterei Negre pentru studiourile Marve, va scrie scenariul pentru un nou film „Superman” realizat de Warner Bros, informează Associated Press.

Studioul Warner Bros a anunțat vineri că Ta-Nehisi Coates va scrie scenariul pentru viitorul film „Superman”, care se află la începutul dezvoltării, iar J.J. Abrams va fi producător.

„A fi invitat în seria de supereroi „Universul Extins” de Warner Bros este o onoare”, a spus Coates într-un comunicat, care a precizat că aşteaptă cu nerăbdare să lucreze la moștenirea celui mai iconic erou mitic al Americii.

Coates este cunoscut ca autor al bestseller-urilor: „Între lume și eu”, „Frumoasa luptă” și „Am fost opt ​​ani la putere”. Din 2016, el a scris și seria de benzi desenate „Pantera Neagră” pentru Marvel, cu artistul Brian Stelfreeze. „Între lume şi eu” s-a aflat în topul vânzărilor, după protestele generate de moartea lui George Floyd. De altfel, cărţile despre istoria discriminării rasiale în SUA s-au vândut până la epuizarea stocurilor.

„Între lume și eu” a deschis o fereastră și a schimbat modul în care mulți dintre noi vedem lumea, a declarat Toby Emmerich, președintele Warner Bros. „Suntem încrezători că abordarea sa asupra lui Superman le va oferi fanilor un mod nou și interesant de a vedea Omul de oțel”, a adăugat acesta.

Foto: Hepta

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă