Szczesny, eroul lui Juventus ”din greșeală”: ”Am făcut totul pentru a nu apăra penalty-ul”

1 săptămână in urmă 14

  • Serie A: Torino - Fiorentina, luni, 18:00, Digi Sport 2

  • La Liga: Espanyol - Elche, luni, 22:00, Digi Sport 2

Wojciech Szczesny (31 de ani), portarul ”biancanerilor”, a fost eroul lui Juventus în finalul meciului. Internaționalul polonez a parat o lovitură de pedeapsă executată de Pellegrini și a băgat toate cele trei puncte ”în buzunarul” ”Bătrânei Doamne”.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Szczesny, după ce a apărat un penalty decisiv în meciul AS Roma - Juventus 3-4: ”Am făcut totul pentru nu a apăra”

După joc, Szczesny a glumit cu privire la momentul în care a devenit eroul lui Juve: ”A fi decisiv este întotdeauna o plăcere, dar am făcut totul pentru a nu apăra penalty-ul, am anticipat prea mult avântul, dar am avut noroc. Pellegrini are două moduri de a executa penalty-uri, unul dintre ele a fost acesta”, a declarat Szczesny, potrivit Corriere dello Sport.

Goalkeeper-ul polonez a apărat o lovitură de la punctul cu var și în turul campionatului, în meciul cu AS Roma. Și atunci, Juventus s-a impus la limită, 1-0.

AS Roma a deschis scorul devreme prin Abraham, însă Dybala a egalat situația până la pauză. Mkhitaryan și Pellegrini au punctat imediat după revenirea de la cabine, dar Juventus s-a trezit în minutul 70.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Locatelli, Kulusevski și De Sciglio au întors rezultatul în doar șapte minute, iar în minutul 83, Wojciech Szczesny a devenit eroul lui Juventus, apărând penalty-ul executat de căpitanul gazdelor, iar ”Bătrăna Doamnă” și-a continuat drumul către fruntea ierarhiei în Serie A, cu a 5-a victorie în ultimele 7 etape.

VIDEO Intervenția lui Szczesny în meciul AS Roma - Juventus 3-4

Etichete: wojciech szczesny , portar juventus , roma juventus , penalty aparat , penalty roma

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă