Sute de tineri la o petrecere secretă de Halloween, în plin val 4 al pandemiei

1 săptămână in urmă 17

MARŢI, 16 NOIEMBRIE 2021, 16:28

SURSĂ: Realitatea PLUS AUTOR: REALITATEA.NET

Petrecerea a avut loc la sfârșitul lunii trecute, de Halloween, în plin val 4 al pandemiei, după ce au intrat în vigoare restricțiile potrivit cărora evenimentele private sunt interzise, iar localurile și restaurantele nu au voie să funcționeze după ora 21:00.

Petrecerea intitulată „Maneloween” a fost anunțată pe pagina de instagram a unei firme care organizează evenimente. Se specifica faptul că locația este secretă, iar petrecăreții o aflau după ce cumpărau biletul în valoare de 50 de lei. Anunțul preciza că nu era nevoie nici de vaccin, nici de test covid.

Brățările pentru accesul la chef s-au vândut pe o terasă dintr-un mall, potrivit jurnaliștilor de la Libertatea. 270 de adolescenți ar fi cumpărat biletele, fără să primească chitanțe.

În seara chefului, organizatorii i-au luat pe tineri din fața Muzeului George Enescu și i-au condus la restaurantul de pe Calea Victoriei unde adolescenții s-au distrat fără mască și fără să respecte distanța.

Mai mult, unii dintre ei ar fi scris pe grupul de whatsapp că sunt în baie și consumă cannabis, susține publicația.

Unii dintre adolescenți nu au mai fost primiți, însă li s-a promis că vor avea acces la o petrecere ce urma să fie organizată în următoarea săptămână.

După ora 22:00 cheful a fost întrerupt de polițiști. Adolescenții au apucat să fugă, însă organizatorii au fost amendați cu 10.000 de lei.

Chiar și așa, pe același grup de whatsapp au anunțat un alt chef în cartierul Pantelimon pentru zilele ce urmau, însă petrecerea nu a mai avut loc pentru că la locație și-au făcut apariția polițiștii cu două ore înainte. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă