Sute de oameni stau la coadă la vaccinare la Romexpo, după ce s-a întârziat livrarea dozelor de vaccin

2 luni in urmă 9

Aglomerație la centrul de vaccinare din cadrul Romexpo, unde s-a format o coadă de sute de persoane care așteaptă și la această oră să fie imunizate împotriva Covid-19. Comitetul de Coordonare a Vaccinării recunoaște că au fost întârzieri în ceea ce priveşte alocarea cantităţilor de vaccin către centrele de vaccinare, însă spune că situația s-a remediat.

Oamenii au așteptat ore întregi să le vină rândul la vaccinare, după ce dozele de vaccin disponibile s-au epuizat.

Comitetul Naţional de Coordonare a Vaccinării anti-COVID a anunțat, într-un comunicat, că ”au existat întârzieri condiționate de dinamica și de volumul solicitărilor în ceea ce privește alocarea cantităților de vaccin către centrele de vaccinare. Menționam faptul ca distribuirea dozelor de vaccin trebuie sa se realizeze cu respectarea procedurilor specifice lanțului de frig”.

Potrivit comitetului, ”activitatea personalui vaccinator este una continuă şi sustinută”.

”Înţelegem disconfortul generat în rândul beneficiarilor, le mulţumim pentru decizia de a se imuniza şi îi asigurăm că procesul de vaccinare va continua în condiţii optime. Apelăm la înţelegere din partea celor care doresc să se vaccineze, întrucât pot exista şi astfel de momente, punctuale, de ordin administrativ”, se mai arată în comunicat.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

centru de vaccinare vaccin covid coronavirus covid romexpo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă