Sute de muncitori din Germania sunt blocati pe un vas de croaziera dupa mai multe infectari cu COVID-19

2 luni in urmă 12

Sute de muncitori de la un santier naval au ramas blocati pe un vas de croaziera nou nout in portul german Bremerhaven dupa ce doi dintre ei au fost diagnosticati cu coronavirus, transmite dpa.

Muncitorii nu pot parasi vasul, conform reglementarilor autoritatii sanitare portuare, a declarat sambata un purtator de cuvant pentru santierul naval Meyer Werft.

Cazurile au fost detectate miercuri si confirmate prin teste de tip PCR a doua zi. Cei doi pacienti au fost separati de restul angajatilor, desi nu este clar daca au parasit vasul de croaziera.

Muncitorii sunt acum testati in fiecare zi, dar nu au mai fost detectate alte cazuri. Reprezentantii santierului naval au declarat ca discuta urmatorii pasi cu autoritatile germane.

Un purtator de cuvant al autoritatii sanitare din oras a declarat pentru dpa ca in prezent nu exista niciun caz de coronavirus confirmat in laborator. Totusi, vasul nu a primit autorizatia de a parasi portul, deoarece autoritatea medicala portuara inca mai ancheteaza contagierile.

Vasul de croaziera, numit Odiseea Marilor, a ajuns in port la sfarsitul saptamanii trecute.

Citeste si:

Cele trei prafuri alimentare consumate zilnic care ne scurteaza viata. "Ele in sine nu sunt nocive, altfel am avea numai morti pe strada"Cristi Borcea, moment de sinceritate: "Am fost tot timpul cu Valentina, chiar daca m-am insurat cu Alina"VIDEO Ghinionul unui sofer care s-a incadrat gresit in sensul giratoriu. Cine se afla la volanul masinii cu care a evitat coliziuneaCe a insemnat pentru Marian Oprisan pierderea alegerilor. Pana in septembrie 2020, a fost cel mai puternic baron local din RomaniaFOTO Un fost international italian, indragostit lulea de o romanca. Ce super-cadou i-a facut in "luna iubirii"

Citeste mai multe despre muncitor Germania Covid 19

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă