Sute de mii de români au primit până acum tichete de masă pentru că s-au vaccinat. Suma totală plătită de stat

3 săptămâni in urmă 31

Miercuri, 10 Noiembrie 2021, ora 15:29

88 citiri

Sute de mii de români au primit până acum tichete de masă pentru că s-au vaccinat. Suma totală plătită de stat

Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a vorbit miercuri, 10 noiembrie, despre sumele de bani în tichete de masă pe care le-au primit românii care s-au vaccinat.

Cseke Attila a spus că, până în prezent, au fost alocate 38 de milioane de lei pentru tichetele de masă acordate persoanelor care s-au vaccinat anti-COVID.

Practic, 380.000 de români au primit tichete.

Ministrul a mai spus că, săptămâna viitoare, urmează ca alte 30 de milioane de lei să fie folosite în acelaşi scop, după ce Executivul a aprobat suplimentarea bugetului ministerului cu 332,5 milioane lei.

"Până acum au fost alocate 38 de milioane de lei pentru tichetele de masă, la care se adaugă aceste 30 de milioane de lei care vor veni în sistem, probabil, de săptămâna viitoare", a declarat Cseke Attila, într-o conferinţă de presă, la Palatul Victoria.

Toate persoanele care se imunizează anti-COVID cu schemă completă, începând cu data de 31 august, primesc vouchere în valoare de 100 lei.

Citeste si:

Șase argumente pentru vaccinarea copiilor. „Închiderea și carantina școlilor au costuri sociale și economice pentru familii”

În România, copiii cu varsta de 12 ani si peste s-au putut vaccina începând din luna iunie împotriva COVID-19. Specialiștii susțin că este nevoie de vaccin anti-COVID-19 și în cazul...

Numărul persoanelor vaccinate cu prima doză în continuă scădere

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a transmis marţi, 9 noiembrie, un nou raport al situației persoanelor vaccinate în utlimele 24 de ore....

DigiSport.ro

Digi24.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă