Sute de blocuri din 5 sectoare din Bucureşti nu au apă caldă şi căldură. Nicuşor Dan: Sunt două avarii minore pe reţeaua secundară

1 lună in urmă 1

Bucureştenii continuă să îngheţe în apartamente în plină iarnă. Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 şi 6 ale Capitalei au rămas fără căldură şi apă caldă din cauza unor avarii.

Bucureştenii continuă să îngheţe în apartamente în plină iarnă

Conform Termoenergetica, în fiecare dintre cele cinci sectoare sunt zeci de blocuri care figurează cu ”parametri insuficienţi de furnizare a agentului termic”, fie numai pentru încălzire, fie şi pentru apă caldă.

Unele dintre blocuri sunt afectate de sâmbătă sau de duminică, iar altele de luni, însă sunt şi blocuri care au probleme cu încălzirea din 13 sau din 14 ianuarie.

”Echipele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti S.A. lucrează în regim continuu pentru remedierea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor”, anunţă Termoenergetica.

Compania menţionează că situaţia se va normaliza în cursul zilei de luni până la ora 18:00, însă precizează că ”termenul afişat pentru punerea în funcţiune a punctelor termice este estimat”.

Lista blocurilor cu probleme by Dobran Viorel on Scribd

Alertă meteo de ger. Temperaturile au scăzut sub minus 10 grade în mai multe orașe

Alertă meteo de ger. Vremea este deosebit de rece în aproape toată ţara, iar frigul va continua şi în următoarele zile. Luni dimineaţă la ora 8 se înregistrau minus 16 la Sinaia, minus 14 grade la Roşiori de Vede şi Stolnici, minus 13 la Alexandria şi Predeal, minus 11 la Giurgiu, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

De asemenea, în mai multe oraşe din nordul Moldovei şi din estul Munteniei, din Oltenia şi Crişana termometrele arătau la ora 8 temperaturi în jurul valorii de minus 10 grade.

La ora 8 se înregistrau minus 8 grade la staţia Băneasa şi minus 7 la Filaret şi Afumaţi.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă