Suspendare drastică pentru jucătorul lui Gaz Metan acuzat că "nenorocește oameni"! Mateiu ceruse să nu fie sancționat aspru

1 lună in urmă 29

  • Preliminarii CM 2022: Islanda - Germania, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Polonia - Anglia, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Suspendare drastică pentru jucătorul lui Gaz Metan acuzat că "nenorocește oameni"!

În minutul 88, jucătorul portughez l-a lovit cu cotul în figură pe Alexandru Mateiu, la un duel aerian, iar arbitrul Iulian Dima i-a arătat inițial al doilea cartonaș galben. Ulterior, după ce a văzut că fotbalistul Craiovei are buza spartă, centralul a revenit asupra deciziei și i-a arătat direct cartonașul roșu.

Izata a fost suspendat șase etape și a fost amendat cu 10.000 de lei de Comisia de Disciplină.

Mijlocașul a ispășit deja o etapă de suspendare, la meciul cu UTA (0-1), iar acesta va rata și următoarele cinci dueluri ale medieșenilor: cu FC Voluntari, Rapid, Sepsi, CFR Cluj și Dinamo.

VIDEO Faultul comis de Izata asupra lui Mateiu

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Ion Crăciunescu a cerut măsuri drastice împotriva lui Izata, după ce a văzut starea în care se află Mateiu.

"Am apreciat calitatea lui Dima că i-a dat direct roșu, ceea ce merita. Acum urmează comisiile astea de la Federație. Când ai așa ceva și nenorocești niște oameni, dați-le, fraților, 3 luni, 5 luni de suspendare! Că în fotbal nu e să dai cu cotul în gură. Fotbalul e să joci pe teren.

Este o explicație. Nu vor să dea ei roșu. Trebuie să ne gândim la orice de ce nu vor să dea roșu. Nu poți să nu dai roșu când vezi acolo cu gura plină de bandaj, de tifon, cu sânge și tu nu-i dai roșu", spunea Crăciunescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Alexandru Mateiu a cerut ca Izata să nu fie suspendat drastic, deși s-a ales cu o accidentare horror

Fotbalistul oltenilor a avut parte de un verdict dur din partea doctorilor. 

”Mateiu are fractură de incisivi. Jucătorul nu știe dacă poate să mănânce, are gura plină de sârme. Mi-a trimis niște fotografii, dar nu pot fi date la televizor. Este ceva horror!”, spunea Viorel Grigoroiu, realizatorul emisiunii Digi Sport Matinal.

Jurnalistul a mai dezvăluit și care a fost marea dorință a lui Mateiu, pe care a dorit să o facă publică prin intermediul emisiunii Digi Sport.

”Izata a schimbat mai multe mesaje cu Mateiu de aseară și până acum. Diogo și-a prezentat scuze iar Mateiu, prin intermediul acestei emisiuni, ne-a rugat și face un apel către cei care vor judeca acest caz, mai exact Comisia de Disciplină, să nu-l suspende prea mult pe jucătorul Gazului, pentru că nu l-a lovit intenționat”, a mai spus Grigoroiu.

Etichete: gaz metan medias , universitatea craiova , alexandru mateiu , diogo izata
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă