Suspectul în cazul dublei crime din Iași va fi dus la Socola pentru o expertiză psihiatrică. Studentul marocan spune că se teme pentru viața sa

2 săptămâni in urmă 44

Vineri, 07 Ianuarie 2022, ora 19:46

60 citiri

Suspectul în cazul dublei crime din Iași va fi dus la Socola pentru o expertiză psihiatrică. Studentul marocan spune că se teme pentru viața sa

Studentul marocan Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect în cazul dublei crime din Iași, va ieși din arestul Inspectoratului de Poliție Județean pentru a fi dus la Institutul de Psihiatrie ”Socola”.

Tânărul va fi supus unei expertize a comisiei de la institut în urma căreia se va stabili dacă are discernământ, potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de BZI.

De când a fost adus în țară, studentul a mai ieșit doar o dată din arestul IPJ, când a cerut să studieze dosarul în care este acuzat de omor.

Suspectul nu a făcut nicio declarație până acum, în afara celei în care a negat că este vinovat de comiterea crimei. Totuși, sunt extrem de multe probe care indică faptul că el ar fi autorul cumplitului asasinat.

Părinții tânărului ucis cer lămuriri de la anchetatori, suspectul spune că se teme pentru viața sa

Familia lui Youssef Ajniyah a trimis la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași mai multe adrese în care cer detalii despre stadiul anchetei.

Raluca Andrei, avocata presupusului criminal, a dat de înțeles, într-o discuție purtată cu reporterii BZI, că tânărul se teme pentru viața sa și că este bucuros că se află în spatele gratiilor pentru că nimeni nu-i poate face rău.

Ahmed Sami El Bourkadi este bucuros că, momentan, e în arest și nu sub vreo altă măsură”, a declarat aceasta.

Astfel, avocata dă de înțeles că acesta nu este vinovat de crimă și că persoana care a comis atrocitățile din Moara de Vânt este și acum liberă, de fapt. De asemenea, avocata susține că studentul marocan a ajuns să fie principalul suspect doar pentru faptul că a fost în casa amicului său Youssef Ajniyah, mai notează sursa citată.

Citeste si:

 ”A dorit să se treacă foarte repede la extrădarea lui”

Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect în cazul dublei crime din Iași, neagă acuzațiile și spune că avea programată plecarea în Italia, unde a fost prins, de aproximativ trei...

Suspectul dublei crime de la Iași, dat în urmărire generală de poliție. Pe numele său a fost emis mandat de arestare

Un tânăr de origine marocană suspectat de uciderea celor doi tineri studenți din Iaşi este căutat de poliție. Poliţia Română a anunțat luni, 13 decembrie, că a fost dat în urmărire...

DigiSport.ro

Digi24.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă