Suspectul în cazul dublei crime de la Iași, adus în România, anunță Poliția Română

4 săptămâni in urmă 20

Poliţia Română a anunțat miercuri, 22 decembrie, că tânărul de 20 de ani suspectat de uciderea unui student marocan şi a prietenei acestuia, la Iaşi, a fost adus din Italia în România. Marocanul Ahmed Sami El Bourkadi este acuzat de comiterea infracţiunii de omor calificat.

„O escortă a Poliției Române a preluat din Italia și a adus în țară, un bărbat, de 20 de ani, care se sustrăgea punerii în executare a unui mandat de arestare preventivă, emis împotriva sa, pentru comiterea infracţiunii de omor calificat”, a transmis Poliția Română.

Demersul a fost posibil „în urma cooperării polițienești internaționale cu autoritățile judiciare din Italia”, se mai arată în comunicat.

Doi tineri au fost uciși la Iași pe 11 decembrie, într-o vilă, iar principalul suspect este un student la medicină de origine marocană, Ahmed Sami El Bourkadi. În urma necropsiei victimelor, s-a constatat că în ambele cazuri rănile erau „trase la indigou”, iar moartea tinerilor a fost una violentă, prin înjunghiere repetată.

Pe 13 decembrie, Ahmed Sami El  Bourkadi, 20 de ani, suspectat că i-a ucis pe cei doi tineri din Iaşi, a fost dat în urmărire generală pe site-ul Poliției române. El a plecat în Italia, la Roma, chiar în ziua în care au fost descoperite cele două cadavre.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă