Suspectul evadat din sediul poliției Urziceni a terorizat oamenii dintr-o localitate din apropiere. Tânărul încă NU a fost prins

1 lună in urmă 32

Suspectul evadat din sediul poliției Urziceni a terorizat oamenii dintr-o localitate din apropiere / Foto: Inquam Photos Suspectul evadat din sediul poliției Urziceni a terorizat oamenii dintr-o localitate din apropiere / Foto: Inquam Photos

De mai bine de două zile, un tânăr care a evadat din baia secției de poliție Urziceni se plimbă nestingherit prin comunele din apropiere. Ba mai mult, suspectul ar fi terorizat oamenii dintr-o localitate iar polițiștii n-au reușit nici acum să pună mâna pe el. 

VINERI, 27 AUGUST 2021, 08:09

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: REALITATEA.NET

Suspectul a fost surprins chiar și de camerele de supraveghere dintr-un sat, la puțin timp după ce a încercat să intre în casă peste o femeie singură. 

Localnicii au încercat să-l prindă, dar individul a reușit să fugă. Pe drum a lovit un tânăr care încerca să-l captureze. 

Sunt deja peste 48 de ore de când individul de 18 ani umblă liber prin Ialomița. 
Autoritățile anunță că sunt implicate impresionate forțe de ordine în găsirea lui. Este folosit chiar și un elicopter. 

La audieri, le-a spus polițiștilor că are nevoie să meargă la grupul sanitar. Un agent l-a însoțit până la ușă. Odată intrat acolo, a deschis fereastra și, cum nu era niciun obstacol care să îl oprească, a sărit.

Cine îl vede este rugat să sune la numărul de urgență 112. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă