SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO 28 IANUARIE. Faimoşii o atacă pe Alexandra Stan

1 lună in urmă 54

SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO 28 IANUARIE. Alexandra Stan nu dă randament pe trasee şi nu aduce puncte echipei. Colegii ei au ajuns la limita răbdării şi iau atitudine.

Cântăreaţa este unul dintre puţinii concurenţi din echipa Faimoşilor care nu aduce puncte echipei, dar mai ales care nu duce traseul la bun sfârşit. Artista a refuzat de mai multe ori să intre pe trasee, însă în ediţia de joi, 28 ianuarie, colegii ei de echipă ajung la limita răbdării şi dau cărţile pe faţă.

Citeşte şi: Survivor România 2021 îşi schimbă programul. Când va fi difuzat

SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO 28 IANUARIE. Zannidache s-a săturat de atitudinea Alexandrei Stan: „Tu ai venit aici, nu ai nicio evoluţie în concursul ăsta, nu ai ce căuta aicia…vorbeşti mult, esti isterică d-aia„.

Culiţă Sterp este de aceeaşi părere cu Zannidache: „Din păcate în echipa asta avem câteva specimene, dacă pot să le zic aşa…în special Alexandra m-a blocat„, scrie Kanal D.

Faimoşii şi Războinicii se vor lupta pentru recompensă

SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO 28 IANUARIE. Înfometaţi şi cu energia la limită vor da totul pe traseu pentru a câştiga recompensa pusă în joc. Zannidache şi Cosmin de la Faimoşi, vor pune toate armele în joc şi se vor întrece cu rapiditate pe traseu pentru a câştiga premiul ediţiei. De asemenea, Sorin şi Albert de la Războinici vor da totul pentru a câştiga duelul.

Câţi bani câştigă Faimoşii de la Survivor România, pe săptămână

În topul listei celor mai bine plătite vedete se află Jador, pe numele său adevărat Remus Ionuţ Dumitrache (25 de ani). Se pare că şi-a negociat la sânge contractul pe care l-a semnat şi a obţinut 4.500 de euro pe săptămâna de stat în Republica Dominicană, potrivit Click.ro.

Mi-am dorit să întru în competiţia «Survivor România» pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc şi care mă iubesc.

Sunt convins că voi vedea viaţa cu alţi ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preţ pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper că Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic şi psihic. Va fi ca un post pentru mine această experienţă”, a declarat Jador.

Următoarea pe listă este Alexandra Stan (31 de ani). Cântăreaţa şi-a negociat şi ea contractul şi ar fi obţinut 2.500 de euro pe săptămână. La vedetele masculine, pe următoarele locuri sunt Cătălin Moroşanu (36 de ani), Costi Ioniţă (43 de ani) şi Culiţă Sterp (28 de ani) care ar fi primit sume între 1.500 şi 3.000 de euro.

Zanidache, protejatul lui Alex Velea, şi-a negociat şi el contractul însă nu a obţinut foarte mult el fiind încă la început de carieră.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă