Survivor România 22 aprilie 2021. S-a convocat Consiliul special de urgenţă, iar un faimos pleacă acasă

3 săptămâni in urmă 155

Survivor România 22 aprilie 2021. Pe de-o parte, în tabăra Războinicilor, Albert este luat în colimator de colegi, cel mai vocal în acest sens fiind Sorin. Nici la Faimoși situația nu este stabilă, Elena Marin și Zannidache își aruncă săgeți “otrăvite”.

Citeşte şi: Cătălin Moroşanu a dezvăluit numele câştigătorului de la Survivor România

A fost convocat Consiliu de urgență, ca urmare a faptului că Sebastian Chițosca și Culiță Sterp au încălcat regulamentul emisiunii. Daniel Pavel face un anunț surprinzător, în Arenă, cu privire la această situație.

Bine v-am găsit la Consiliul de urgență de la Survivor România, pentru a ne luăm rămas bun de la unul dintre voi. Culiță, Sebastian, ați încălcat regulamentul, iar încălcările de regulament au consecințe”, a anunţat Daniel Pavel la debutul Consiliului special întrunit.

Săptămâna trecută, Culiță Sterp și Sebastian Chițosca au încălcat regulamentul emisiunii, cei doi Faimoși fiind informați că se va veni cu o decizie asupra acestor abateri.

Culiță Sterp s-a indepărtat prea mult de tabăra Faimoșilor, ajungând să se rătăcească în junglă, motiv pentru care a fost alertată Pază de Coastă și Poliția locală. De asemenea, Sebastian Chițosca se află în mijlocul mai multor conflicte cu coechipierii, cel mai recent dintre acestea fiind cel cu Irisha, căreia i-a adresat replici extrem de dure.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă