Survivor România 2022, sezonul 3. Tot ce trebuie să știi despre show-ul Pro TV

1 săptămână in urmă 24

Survivor România 2022, sezonul 3 începe pe 16 ianuarie la Pro TV. Faimoșii și Războinicii sunt gata de cea mai tare provocare din viața lor. Aceștia au plecat deja în Republica Dominicană, unde vor lupta pentru marele premiu și trofeul mult dorit.

Când difuzează Pro TV Survivor România 2022

„Survivor România” 2022 începe pe 16 ianuarie, de la ora 20.00, la PRO TV. Emisiunea va putea fi urmărită și în zilele de luni și marți începând cu ora 20.30.

Cine prezintă Survivor România pe Pro TV

După ce sezonul trecut a prezentat „Survivor România” la Kanal D, Daniel Pavel s-a mutat la Pro TV, unde va prezenta același show.

Înaintea de plecarea spre Republica Dominicană, Daniel Pavel, prezentatorul show-ului declară: „Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor.

Survivor România 2022, sezonul 3. Tot ce trebuie să știi despre show-ul Pro TV

Aștept cu nerăbdare luna ianuarie, pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu.

24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat. Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției.

Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 de euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi!”, a spus prezentatorul emisiunii.

Survivor România 2022, sezonul 3. Tot ce trebuie să știi despre show-ul Pro TV

Cine sunt concurenții sezonului 3 „Survivor Romania”

Echipa Faimoșilor

Din echipa Faimoșilor de la „Survivor România” 2022 fac parte: CRBL, Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac, fosta concurentă de la „Ferma”. Cei 12 concurenți sunt pregătiți pentru cea mai mare provocare din Republica Dominicană.

Survivor România 2022, sezonul 3. Tot ce trebuie să știi despre show-ul Pro TV

Echipa Războinicilor

PRO TV anunță că din echipa Războinicilor de la „Survivor România” 2022 fac parte: Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă