Survivor România 2021 – sezonul 2. Georgiana Lupu a plecat din echipa Războinicilor, dar s-a întors în cea a Faimoșilor

1 lună in urmă 61

„Survivor România”, cel mai puternic reality show din țara noastră, și-a aruncat în arena din Republica Dominicană concurenții. Cine sunt Faimoșii și Războinicii de la Survivor sezonul 2.

Cel de-al doilea sezon „Survivor România” a început sâmbătă, 9 ianuarie, la Kanal D. Show-ul va fi difuzat cinci zile pe săptămână.

UPDATE 16 ianuarie: În urma conflictului cu Georgiana Lupu, Starlin a fost penalizat pentru următoarele trei jocuri de la Survivor România. Războinicul nu va mai avea dreptul că beneficieze de recompensă, asta în cazul în care echipa sa câștigă.

Survivor România 2021 - sezonul 2. Georgiana Lupu a plecat din echipa Războinicilor, dar s-a întors în cea a Faimoșilor

„În urma situației tensionate pentru echipa vostră, Războinicilor, am hotărât.  

Starlin, pentru reacțiile tale neadecvate în conflictul cu Georgiana ești penalizat astfel: în următoarele trei jocuri de recompensă câștigate de echipa ta, tu nu beneficiezi de recompensă.

Referitor la Georgiana, aceasta nu se întoarce în echipa Războinicilor, dar Georgiana poate să continuie aventura la Survivor România 2021, doar dacă este acceptată în echipa Faimoșilor.

Faimoșilor, aveți un minut să vă faceți strategia”, a fost anunțul făcut de Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii.  

UPDATE 15 ianuarie: În urma unui scandal cu echipa Războinicilor și, mai ales, cu Musty, Georgiana Lupu nu a participat la jocul de aseară. În drum spre probă, Războinicii au discutat despre cât de important este jocul de imunitate, dar și să rămână uniți.

Survivor România 2021 - sezonul 2. Georgiana Lupu a plecat din echipa Războinicilor, dar s-a întors în cea a Faimoșilor

„Ținând cont că este al patrulea joc astăzi, despre ce credeți că este? Eu cred că este de imunitate. În momentul în care jucăm pentru imunitate, nu ne mai interesează nimic. Jocul de imunitate e cel mai important”, le-a transmis Alin colegilor.

Înainte de începerea jocului pentru recompensă, Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021, a mărturisit că decizia privind continuitatea Georgianei în echipa Războinicilor urmează să fie luată în câteva zile.

El a subliniat faptul că un asemenea comportament nu poate fi acceptat la Survivor România.

UPDATE 14 ianuarie: În ediția de miercuri seara, Faimoșii au pierdut încă un meci în fața Războinicilor. Jocul dintre echipe a fost unul palpitant și a ținut publicul cu sufletul la gură.

Echipa Faimoșilor a pierdut, deși în primă fază a reușit să se impună în fața Războinicilor. Aceștia din urmă au răsturnat scorul și au reușit să câștige cu 10-7, după un meci palpitant. Cele două echipe au luptat pentru provizii.

Survivor România 2021 - sezonul 2. Georgiana Lupu a plecat din echipa Războinicilor, dar s-a întors în cea a Faimoșilor

„Am avut reacția asta la final pentru că a ajuns la mine găleata goală, ce să fac cu ea? Să o pun în cap.

A trebuit să arunc înapoi. Dacă venea găleata plină sunt sigur că aveam șanse. Nu vreau să dau vina pe nimeni”, a spus Culiță Sterp de la Survivor România , după ce a pierdut punctul decisiv.

„Eu m-am ofticat foarte tare, recunosc, s-a întâmplat la fel ca la Culiță. Am avut de două ori șansa și chiar am crezut că am șanse să câștig, însă a ajuns găleata goală. Îmi doream foarte mult să câștigăm. De asta am reacționat așa”, a spus Alexandra Stan, potrivit Wowbiz.

UPDATE 13 ianuarie: Kanal D a anunțat că ora de difuzare a noului sezon „Survivor România” se modifică. Dacă anterior emisiunea ar fi trebuit să fie difuzată în zilele de miercuri și joi de la ora 22.30, începând de astăzi, 13 ianuarie, emisiunea va fi difuzată de la ora 22.00

UPDTATE 11 ianuarie: Una dintre noutățile noului sezon a fost numele prezentatorului. Deși toată lumea se aștepta să îl revadă pe Dan Cruceru, ei bine, locul lui a fost luat de Daniel Pavel.

El a fost prezentor al emisiunii „Business On Air”, la Radio France Internațional, program ce a fost și premiat de CNA în 2015, și a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 că prezentator al unei emisiuni săptămânale de infotainment. 

Survivor România 2021 - sezonul 2. Georgiana Lupu a plecat din echipa Războinicilor, dar s-a întors în cea a Faimoșilor

Daniel Pavel a fost redactor-șef al Penny FM, un proiect de succes pe piață din România.  A plecat în Republica Dominicană chiar din inima Austriei, Viena, acolo unde locuia de ceva vreme, iar perspectiva implicării într-un show de o asemenea anvergură îi oferă un orizont surprinzător pentru 2021.

Concurenți Survivor 2021

Echipa Războinicilor

Din echipa Războinicilor fac parte Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Puscasu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Războinicii au intrat în forță în concurs, iar în primele două ediții aceștia au demonstrat că formează o echipă puternică, învingându-i pe Faimoși.

Survivor România 2021 - sezonul 2. Georgiana Lupu a plecat din echipa Războinicilor, dar s-a întors în cea a Faimoșilor

„Mi-am dorit să intru în competiția Survivor România pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc și care mă iubesc.

Sunt convins că voi vedea viață cu alți ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preț pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper ca Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic și psihic. Va fi ca un post pentru mine această experiență”, a spus Jador.

„Întotdeauna m-am gândit că totul se întâmplă cu un scop în viață, iar acum simt că scopul meu e să dau tot ce e mai bun. Sunt o fire puternică și consider că o să-mi depășesc limitele și o să descopăr foarte multe lucruri.

Îmi place să lucrez în echipă și simt că o să luptăm împreună ( n.r. – referire la  echipa Faimoșilor) să fie bine. Sper din suflet ca emoția pe care o simt să ajungă la inimile celor ce ne vor urmări”, spune Majda.

Survivor România 2021 - sezonul 2. Georgiana Lupu a plecat din echipa Războinicilor, dar s-a întors în cea a Faimoșilor

Actriță, vedetă de televiziune și antrenor de fitness, cu o experiență îndelungată în industria sănătății și fitness-ului, după 12 ani în care a practicat kickboxing, Simona Hapciuc spune “Da” provocării de a-și depăși limitele, în competiția „Survivor România.

Echipa Faimoșilor

UPDATE 13.20. Jador, Majda Aboulumosha și Simona Hapciuc completează lista Faimoșilor care vor lupta pe traseele din Republica Dominicană în cel de-al doilea sezon al reality-ului „Survivor România”.

Cei trei se alătură, astfel, faimoșilor deja anunțați – Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache și Elena Marin.

UPDATE 24 decembrie: Încă trei concurenți sunt aruncați în „arena” din jungla Republicii Dominicane. Culiță Sterp, Ana Porgras și artistul Zannidache Edmond se alătură faimoșilor deja anunțați – Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna și Roxana Nemeș.

Culita SterpIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

UPDATE: 17.00. Alte trei nume importante din showbiz și-au anunțat participarea la Survivor România, sezonul 2. Este vorba despre Alexandra Stan, Roxana Nemeș și Amna.

Alexandra Stan a acceptat provocarea și va participa în competiția „Survivor România” 2021, sezonul 2. Ea a declarat că și-a dorit să participe la emisiune pentru a vedea cum s-ar descurca în situații extreme. Ea spune că va trata competiția ca pe un experiment social. 

Survivor România 2021 - sezonul 2. Georgiana Lupu a plecat din echipa Războinicilor, dar s-a întors în cea a Faimoșilor

„Sunt foarte fericită și entuziasmată pentru acest nou capitol din viața mea. Nu am crezut niciodată că voi avea curaj să fac asta. Dar am zis că după anul 2020, nimic nu mă mai sperie.

Motivul principal pentru care particip la Survivor România este pentru că vreau să mă cunosc cu adevărat, fără măști, fără social media, fără echipe de management și fără familie, prietenii și fanii care mă susțin non stop. Sper că ei să continue să mă susțină în continuare de acasă.

Vreau să-mi cunosc adevăratele limite! Sper să fac față atât condițiilor, temperaturii și lipsei de mâncare, competițiilor sportive pe trasee și nu în ultimul rând tensiunilor dintre concurenți. Sper să rămân cât mai mult în concurs și să mă înțeleg cu toată lumea! Amuncepe!!!”, declară Alexandra Stan

De asemenea, Roxana Nemeș a acceptat provocarea „Survivor România”, deși ea împreună cu logodnicul ei aveau în plan să devină părinți. Artista susține că este un moment oportun pentru a participa la competiție.

Cu o carieră artistică strălucitoare, Amna și-a luat inima în dinți și a spus “Da!” unui show în care va trebui să-și depășească limitele de orice fel.

Alexandra StanIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Am avut nevoie de o schimbare și am simțit nevoia să îmi curăț sufletul. Nu am mai călătorit de un an și ceva și, când a venit această propunere, am zis că o astfel de experiență mă va întări și mă va ajută să îmi descopăr limitele.

Cu siguranță voi fi o femeie mai puternică. Sunt un om extrem de bun, întotdeauna mi-a plăcut să lucrez în echipa, sunt o fire constructivă, sunt sensibilă, s-ar putea să plâng dacă țipă cineva la mine. Voi face față cu greu lipsurilor, dar merg acolo cu dorința de a reuși”, a declarat Amna. 

Cântăreț de succes, compozitor și producător muzical prolific, Costi Ioniță este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România.

A avut de-a lungul timpului o evoluție spectaculoasă și a influențat în bine cariera mai multor artiști români.

Încă de la o vârstă fragedă și-a făcut cunoscut talentul muzical, la doar 12 ani intră în taraful clubului Constanța, la 13 ani mergea cu taraful în Franța, iar în liceu înființa trupa de rock Agartha.

De numele lui s-a legat și evoluția mai multor trupe, cum ar fi Valahia, Exotic, Sahara, dar și succesul uluitor al unor piese ce au fost mult timp pe buzele a milioane de fani.  

Survivor România 2021 - sezonul 2. Georgiana Lupu a plecat din echipa Războinicilor, dar s-a întors în cea a Faimoșilor

În 2012, Costi Ioniță era nominalizat la „Premiile Grammy”, cu hitul produs și cântat de Shaggy cu Kat DeLuna,  „Dame”. Costi Ioniță spune acum „Da!” unei noi provocări uriașe, atipice pentru parcursul lui – „Survivor România”.

„Îmi place să descopăr la mine însumi diverse calități și defecte pe care le am în situații-limită. Îmi plac provocările foarte mult și, dacă nu am făcut armata, m-am gândit că e momentul! Survivor România  va fi un prilej pentru a mă descoperi în situații neobișnuite, în condiții de trai dificile, cu mâncare foarte puțină sau inexistentă, pentru care trebuie să lupt”, a declarat Costi Ioniță. 

Survivor România 2021 - sezonul 2. Georgiana Lupu a plecat din echipa Războinicilor, dar s-a întors în cea a Faimoșilor

Cătălin Moroșanu este alt nume puternic ce va ajunge în Republica Dominicană pentru a dovedi că nimic nu îi stă în cale și că merită titlul de „Supraviețuitor”. Exersat în ringul de kickbox, celebrul luptător la categoria grea și fost jucător de rugby a obținut zeci de titluri impresionante.

Una dintre cele mai charismatice vedete din România, acesta a participat, în calitate de concurent,  într-o serie de emisiuni de succes, în cadrul cărora a surprins prin caracterul frumos, prin modul direct în care își face cunoscute opiniile, prin priceperea de a ieși cu umor și cu fruntea sus din orice încercare.

„Pentru mine este o provocare uriașă să particip la acest reality-show, pe care îl văd ca pe o competiție adevărată. Mi-aș dori să fac performanță acolo, dar și să slăbesc.

În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice și din palmarestul meu lipsea Survivor România”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Survivor România 2021 - sezonul 2. Georgiana Lupu a plecat din echipa Războinicilor, dar s-a întors în cea a Faimoșilor

O prezență atletică în acest show extraordinar este Cosmin Stanciu, care,  la 33 de ani, este deținătorul mai multor medalii în competiții internaționale de karate: multiplu campion național, câștigătorul a două titluri de campion balcanic WUKF, a șapte titluri de campion european WUKF și a 6 titluri de campion mondial WUKF.

Practică acest sport, karate, de la vârsta de 7 ani și, din dorința de a da mai departe ceea ce a învățat, îi inițiază și pe alți copii și adolescenți în acest sport atât de complex,  la C.S. Politehnica Cluj-Napoca, formând o nouă serie de viitori campioni. În prezent este antrenor și preparator fizic la CBS Fitness Corner Cluj.   

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă