Survivor România 2021 – sezonul 2. Faimoșii și Războinicii își vor da întâlnire într-un nou duel sportiv, totul pentru o miză uriașă

3 săptămâni in urmă 3


„Survivor România”, cel mai puternic reality show din țara noastră, și-a aruncat în arena din Republica Dominicană concurenții. Cine sunt Faimoșii și Războinicii de la Survivor sezonul 2.


Cel de-al doilea sezon „Survivor România” a început sâmbătă, 9 ianuarie, la Kanal D. Show-ul este difuzat de joi până duminică, de la ora 20.00 și este prezentat de Daniel Pavel.


UPDATE 11 februarie: Joi, la “Survivor România”, se va disputa Jocul pentru recompensă, concurenții celor două echipe se vor duela pentru unul dintre premiile votate de public.Astfel, fanii au avut de ales, pentru echipa câștigătoare din această seară, între porții de cheescake și un coș cu legume, vot ce a fost exprimat pe pagina oficială de instagram a emisiunii, survivorromania.oficial


Jador regretă plecarea Georgianei Lupu


Conștiința nu îi dă pace lui Jador, după eliminarea
Georgianei Lupu din competiție, în urma nominalizării pe care chiar acesta a
făcut-o. Faimosul își exprimă deschis regretul cu privire la eliminarea
Georgianei de la “Survivor România”.


“Mie chiar îmi pare rău că a plecat Georgiana. Avea cea mai bună inimă, avea un suflet bun, din tot ce este aici”, spune cu mâhnire Jador.


UPDATE 8 februarie: În ediția de duminică seară, 7 februarie, Faimoasa Georgiana a fost nominalizată pentru eliminare de colegul ei Jador, cel care este în această săptămână preferatul publicului, iar în urma voturilor ea este concurenta care va părăsi competiția.„Mă bucur că am reușit să-mi ajut echipa cât am putut. Consider că lucrul ăsta mă face mai puternică și plec cu fruntea sus.


Sunt mândră de mine pentru ce am realizat aici. Îmi cer iertare dacă i-am supărat, le mulțumesc fiindcă mi-au acordat o șansă. Mă doare că știu că aș mai fi rezistat”, a spus Georgiana în cadrul emisiunii de la Kanal D.


UPDATE 5 februarie: În ediția de joi seara, 4 februarie, Faimoșii și Războinicii au avut parte de o surpriză de proporții.Primul concurent care se alătură Războinicilor este Andrei Dascălu, Mihaela Berteanu este cea de-a doua concurentă care se alătură echipei albastre. În echipa Faimoșilor a intrat joi seara Ana Porgras și fotbalistul Sebastian Chitoșcă.


UPDATE 3 februarie: Gimnasta Ana Porgras va face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România sezonul 2, după ce inițial a fost înlocuită în competiție de Elena Marin, din cauza unor probleme de sănătate. Acum, aceasta este pregătită să dea totul pe teren.„Cred că voi face față acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viața de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i înțelege. Sunt sensibilă, dar compensez prin forță fizică, sunt tolerantă și văd partea bună a lucrurilor.


Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic.  Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor”, a declarat Ana Porgras.


UPDATE 1 februarie: După ce au pierdut două jocuri consecutive pentru imunitate, Războinicii au trebuit să se despartă, duminică, de un membru al echipei lor. Cei trei concurenți propuși pentru eliminare au fost Andreea Moșneagu, Marilena Cuciurean (ambele votate de colegii lor) și Alin Sălăjean (propus spre eliminare de Sorin Pușcașu, concurentul votat de public).


La finalul ediției, Andreea Moșneagu a fost cea care a părăsit competiția Survivor România, după ce a primit cele mai puține voturi din partea publicului.


Tot duminică, a avut loc un nou joc tensionat între Faimoși și Războinici, miza fiind comunicarea. Jocul a fost câștigat de Războinici, care au avut ocazia să primească mesaje video de la cei dragi.


UPDATE 31 ianuarie: A fost tensiune amețitoare și aseară, la „Survivor România”, în cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii, în urmă căruia au ieșit învingători Faimoșii, cu un scor de 10-4, pe un traseu extrem de solicitant.


Zannidache a fost concurentul care a adus punctul câștigător, în bătălia epuizantă cu Musty. Efortul Faimoșilor le-a adus acestora, pe lângă imunitatea echipei în Consiliu, și alimente, un coș generos cu ouă și ulei.În Consiliul de imunitate, foarte încărcat emoțional, Marilena a fost nominalizată de echipa sa; au ieșit la iveală tensiuni mari în rândul Războinicilor și un cutremur emoțional și de repoziționare a alianțelor în interiorul echipei albastre pare iminent.


„Îmi place să fiu sinceră și asumată. Votul fiecăruia din echipă a fost bine întemeiat. Sper din suflet să rămân în competiție cu ajutorul celor de acasă”, a spus Marilena după aflarea nominalizării.


În această seară, urmează un nou Consiliu de eliminare, așadar telespectatorii vor avea parte de deznodământul săptămânii și vor afla cine urmează să părăsească competiția „Survivor România”.


UPDATE 30 ianuarie. În ediția de vineri seara, 29 ianuarie, a fost un efort supraomenesc din partea tuturor concurenților în timpul jocului, pe parcursul căruia Faimoșii au dovedit că au avut o strategie bine pusă la punct, dar și o bună comunicare în timpul evoluțiilor lor. 


Scorul detașat de 10 la 4 i-a ușurat pe Faimoși de povara
Consiliului de Imunitate, dar i-a aruncat pe Războinici în corzile tensiunii
maxime. Războinicii au propus-o spre eliminare pe Andreea, cei mai mulți invocând în alegerea lor faptul ca aceasta este accidentată și nu ar mai putea face față în viitorul apropiat unor confruntări.


„Intrarea mea în concurs... am luat-o ca pe o joacă, nu mi-am dat seama că e atât de greu! Îmi doresc să merg în continuare la joc (n.r. - pe trasee). (...) Vă mulțumesc!”, a spus Andreea, vizibil afectată de alegerea colegilor săi.


UPDATE 25 ianuarie: Costi Ioniță și Roxana Nemeș au fost nominalizați de echipa Faimoșilor. Alexandra Stan a fost nominalizată de Zanni, care a fost cel mai votat concurent de la Faimoși. Din păcate, în ediția de duminică seara, 24 ianuare,  cel care a părăsit competiția Survivor România 2021 a fost Costi Ioniță.„Cum să zic.. Nici nu regret nimic, nici nu mă bucur de ceva
anume. E foarte important în viața unui om să fie echilibra și să primească
orice fel de veste cu tărie, cu seriozitate. Mi-a plăcut foarte mult aici, am
învățat foarte multe lucruri.


Este o experientă extraordinară și o recomand tuturor care o să aibă posibilitatea și cam asta este. Eu merg înainte, ceea ce am de făcut o să am de făcut și o să fac lucruri minunate și mărețe”,a spus Costi Ioniță în cadrul emisiunii.


UPDATE 22 ianuarie: Cătălin Moroșanu a făcut un gest incredibil la Survivor. Faimosul a sărit la gâtul Roxanei Nemeș, în timpul meciului pentru recompensă, în ediția de joi seara, 21 ianuarie.Echipa Faimoșilor este din ce în ce mai tensionată, iar Cătălin Moroșanu a dat dovadă de un comportament greșit.


În lupta pentru recompensă, Cătălin Moroșanu s-a enervat enorm și s-a năpustit asupra colegelor sale din echipa Faimoșilor: Roxana Nemeș și Alexandra Stan.


Alexandra Stan a izbucnit în plâns și îi acuză pe băieții din echipa sa că sunt misogini.


„Mi se pare că nu suntem luate în serios… Au ieșit la suprafață șerpii! Chiar sunt un om superputernic și chiar am trecut prin foarte multe chestii și nu credeam că o să fie așa greu!”, spune cu ochii in lacrimi Alexandra Stan.


UPDATE 20 ianuarie. Kanal D a anunțat noi modificări în programul de difuzare. Dacă până acum, Survivor România 2021 era difuzat cinci zile pe săptămână, începând din 21 ianuarie, confruntările dintre Faimoși și Războinici vor putea fi văzute patru zile pe săptămână. Astfel, miercuri, 20 ianuarie, show-ul nu va fi difuzat, următoarea bătălie dintre cele două echipe urmând să fie difuzată joi.


Vezi care este programul Survivor România 2021.


UPDATE 18 ianuarie. În ediția de duminică seară, 17 ianuarie, a avut loc prima eliminare la Survivor România.


Nu a fost nicio surpriză pentru artistă că a fost nominalizată de colegii săi, iar publicul i-a respectat dorința de a se întoarce la copilul ei. Cât despre colegii săi, cântăreața are numai cuvinte de laudă. Ea spune că Faimoșii sunt ca familia ei.„Sunt mult mai puternică, eu mi-am depășit niște limite. Am învățat să stau cu mine, nu apucam niciodată să stau cu mine. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Colegii mei nu mai sunt colegi, sunt prieteni, familie. Vreau să-i aplaud din tot sufletul”, a spus Amna.


UPDATE 17 ianuarie. Războinicii au fost nevoiți să facă pentru prima oară nominalizări, iar cel propus spre eliminare a fost Sorin Pușcașu.  După ceremonia de consiliu, toți membrii din echipa Războinicilor au discutat care au fost motivele reale din spatele nominalizărilor.


„Dacă cele trei persoane m-au votat pe mine. Acolo a fost clar o strategie. Cineva a venit cu o idee și restul l-au urmat.


Aici se rupe echipa. Eu am realizat strategia ei, știu cine este capul. Pot să-mi dau seama din priviri. Cred că strategia a plecat de la Albert și cred că cei trei ar trebui dezbinați pentru ca echipa să funcționeze”, a spus Sorin la Kanal D.


UPDATE 16 ianuarie: În urma conflictului cu Georgiana Lupu, Starlin a fost penalizat pentru următoarele trei jocuri de la Survivor România. Războinicul nu va mai avea dreptul că beneficieze de recompensă, asta în cazul în care echipa sa câștigă.„În urma situației tensionate pentru echipa voastră, Războinicilor, am hotărât.


Starlin, pentru reacțiile tale neadecvate în conflictul cu Georgiana ești penalizat astfel: în următoarele trei jocuri de recompensă câștigate de echipa ta, tu nu beneficiezi de recompensă.


Referitor la Georgiana, aceasta nu se întoarce în echipa Războinicilor, dar Georgiana poate să continue aventura la Survivor România 2021, doar dacă este acceptată în echipa Faimoșilor.


Faimoșilor, aveți un minut să vă faceți strategia”, a fost anunțul făcut de Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii.


UPDATE 15 ianuarie: În urma unui scandal cu echipa Războinicilor și, mai ales, cu Musty, Georgiana Lupu nu a participat la jocul de aseară. În drum spre probă, Războinicii au discutat despre cât de important este jocul de imunitate, dar și să rămână uniți.„Ținând cont că este al patrulea joc astăzi, despre ce credeți că este? Eu cred că este de imunitate. În momentul în care jucăm pentru imunitate, nu ne mai interesează nimic. Jocul de imunitate e cel mai important”, le-a transmis Alin colegilor.


Înainte de începerea jocului pentru recompensă, Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021, a mărturisit că decizia privind continuitatea Georgianei în echipa Războinicilor urmează să fie luată în câteva zile.


El a subliniat faptul că un asemenea comportament nu poate fi acceptat la Survivor România.


UPDATE 14 ianuarie: În ediția de miercuri seara, Faimoșii au pierdut încă un meci în fața Războinicilor. Jocul dintre echipe a fost unul palpitant și a ținut publicul cu sufletul la gură.


Echipa Faimoșilor a pierdut, deși în primă fază a reușit să
se impună în fața Războinicilor. Aceștia din urmă au răsturnat scorul și au
reușit să câștige cu 10-7, după un meci palpitant. Cele două echipe au luptat
pentru provizii.„Am avut reacția asta la final pentru că a ajuns la mine găleata goală, ce să fac cu ea? Să o pun în cap.


A trebuit să arunc înapoi. Dacă venea găleata plină sunt sigur că aveam șanse. Nu vreau să dau vina pe nimeni”, a spus Culiță Sterp de la Survivor România , după ce a pierdut punctul decisiv.


„Eu m-am ofticat foarte tare, recunosc, s-a întâmplat la fel ca la Culiță. Am avut de două ori șansa și chiar am crezut că am șanse să câștig, însă a ajuns găleata goală. Îmi doream foarte mult să câștigăm. De asta am reacționat așa”, a spus Alexandra Stan, potrivit Wowbiz.


UPDATE 13 ianuarie: Kanal D a anunțat că ora de difuzare a noului sezon „Survivor România” se modifică. Dacă anterior emisiunea ar fi trebuit să fie difuzată în zilele de miercuri și joi de la ora 22.30, începând de astăzi, 13 ianuarie, emisiunea va fi difuzată de la ora 22.00


UPDTATE 11 ianuarie: Una dintre noutățile noului sezon a fost numele prezentatorului. Deși toată lumea se aștepta să îl revadă pe Dan Cruceru, ei bine, locul lui a fost luat de Daniel Pavel.


El a fost prezentor al emisiunii „Business On Air”, la Radio France Internațional, program ce a fost și premiat de CNA în 2015, și a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 că prezentator al unei emisiuni săptămânale de infotainment. Daniel Pavel a fost redactor-șef al Penny FM, un proiect de succes pe piață din România.  A plecat în Republica Dominicană chiar din inima Austriei, Viena, acolo unde locuia de ceva vreme, iar perspectiva implicării într-un show de o asemenea anvergură îi oferă un orizont surprinzător pentru 2021.


Concurenți Survivor 2021


Echipa Războinicilor


Din echipa Războinicilor fac parte Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Puscasu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.


Războinicii au intrat în forță în concurs, iar în primele două ediții aceștia au demonstrat că formează o echipă puternică, învingându-i pe Faimoși.„Mi-am dorit să intru în competiția Survivor România pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc și care mă iubesc.


Sunt convins că voi vedea viață cu alți ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preț pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper ca Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic și psihic. Va fi ca un post pentru mine această experiență”, a spus Jador.


„Întotdeauna m-am gândit că totul se întâmplă cu un scop în viață, iar acum simt că scopul meu e să dau tot ce e mai bun. Sunt o fire puternică și consider că o să-mi depășesc limitele și o să descopăr foarte multe lucruri.


Îmi place să lucrez în echipă și simt că o să luptăm împreună ( n.r. - referire la  echipa Faimoșilor) să fie bine. Sper din suflet ca emoția pe care o simt să ajungă la inimile celor ce ne vor urmări”, spune Majda.Actriță, vedetă de televiziune și antrenor de fitness, cu o experiență îndelungată în industria sănătății și fitness-ului, după 12 ani în care a practicat kickboxing, Simona Hapciuc spune “Da” provocării de a-și depăși limitele, în competiția „Survivor România.


Echipa Faimoșilor


UPDATE 13.20. Jador, Majda Aboulumosha și Simona Hapciuc completează lista Faimoșilor care vor lupta pe traseele din Republica Dominicană în cel de-al doilea sezon al reality-ului „Survivor România”.


Cei trei se alătură, astfel, faimoșilor deja anunțați - Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache și Elena Marin.


UPDATE 24 decembrie: Încă trei concurenți sunt aruncați în „arena” din jungla Republicii Dominicane. Culiță Sterp, Ana Porgras și artistul Zannidache Edmond se alătură faimoșilor deja anunțați - Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna și Roxana Nemeș.UPDATE: 17.00. Alte trei nume importante din showbiz și-au anunțat participarea la Survivor România, sezonul 2. Este vorba despre Alexandra Stan, Roxana Nemeș și Amna.


Alexandra Stan a acceptat provocarea și va participa în competiția
„Survivor România” 2021, sezonul 2. Ea a declarat că și-a dorit să participe la
emisiune pentru a vedea cum s-ar descurca în situații extreme. Ea spune că va
trata competiția ca pe un experiment social. „Sunt foarte fericită și entuziasmată pentru acest nou capitol din viața mea. Nu am crezut niciodată că voi avea curaj să fac asta. Dar am zis că după anul 2020, nimic nu mă mai sperie.


Motivul principal pentru care particip la Survivor România este pentru că vreau să mă cunosc cu adevărat, fără măști, fără social media, fără echipe de management și fără familie, prietenii și fanii care mă susțin non stop. Sper că ei să continue să mă susțină în continuare de acasă.


Vreau să-mi cunosc adevăratele limite! Sper să fac față atât
condițiilor, temperaturii și lipsei de mâncare, competițiilor sportive pe
trasee și nu în ultimul rând tensiunilor dintre concurenți. Sper să rămân cât
mai mult în concurs și să mă înțeleg cu toată lumea! Amu’ncepe!!!”, declară
Alexandra Stan


De asemenea, Roxana Nemeș a acceptat provocarea „Survivor România”, deși ea împreună cu logodnicul ei aveau în plan să devină părinți. Artista susține că este un moment oportun pentru a participa la competiție.


Cu o carieră artistică strălucitoare, Amna și-a luat inima
în dinți și a spus “Da!” unui show în care va trebui să-și depășească limitele
de orice fel.„Am avut nevoie de o schimbare și am simțit nevoia să îmi curăț sufletul. Nu am mai călătorit de un an și ceva și, când a venit această propunere, am zis că o astfel de experiență mă va întări și mă va ajută să îmi descopăr limitele.


Cu siguranță voi fi o femeie mai puternică. Sunt un om extrem de bun, întotdeauna mi-a plăcut să lucrez în echipa, sunt o fire constructivă, sunt sensibilă, s-ar putea să plâng dacă țipă cineva la mine. Voi face față cu greu lipsurilor, dar merg acolo cu dorința de a reuși”, a declarat Amna. 


Cântăreț de succes, compozitor și producător muzical prolific, Costi Ioniță este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România.


A avut de-a lungul timpului o evoluție spectaculoasă și a influențat în bine cariera mai multor artiști români.


Încă de la o vârstă fragedă și-a făcut cunoscut talentul muzical, la doar 12 ani intră în taraful clubului Constanța, la 13 ani mergea cu taraful în Franța, iar în liceu înființa trupa de rock Agartha.


De numele lui s-a legat și evoluția mai multor trupe, cum ar fi Valahia, Exotic, Sahara, dar și succesul uluitor al unor piese ce au fost mult timp pe buzele a milioane de fani.  În 2012, Costi Ioniță era nominalizat la „Premiile Grammy”, cu hitul produs și cântat de Shaggy cu Kat DeLuna,  „Dame”. Costi Ioniță spune acum „Da!” unei noi provocări uriașe, atipice pentru parcursul lui – „Survivor România”.


„Îmi place să descopăr la mine însumi diverse calități și defecte pe care le am în situații-limită. Îmi plac provocările foarte mult și, dacă nu am făcut armata, m-am gândit că e momentul! Survivor România  va fi un prilej pentru a mă descoperi în situații neobișnuite, în condiții de trai dificile, cu mâncare foarte puțină sau inexistentă, pentru care trebuie să lupt”, a declarat Costi Ioniță. Cătălin Moroșanu este alt nume puternic ce va ajunge în Republica Dominicană pentru a dovedi că nimic nu îi stă în cale și că merită titlul de „Supraviețuitor”. Exersat în ringul de kickbox, celebrul luptător la categoria grea și fost jucător de rugby a obținut zeci de titluri impresionante.


Una dintre cele mai charismatice vedete din România, acesta a participat, în calitate de concurent,  într-o serie de emisiuni de succes, în cadrul cărora a surprins prin caracterul frumos, prin modul direct în care își face cunoscute opiniile, prin priceperea de a ieși cu umor și cu fruntea sus din orice încercare.


„Pentru mine este o provocare uriașă să particip la acest reality-show, pe care îl văd ca pe o competiție adevărată. Mi-aș dori să fac performanță acolo, dar și să slăbesc.


În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice și din palmarestul meu lipsea Survivor România”, a declarat Cătălin Moroșanu.O prezență atletică în acest show extraordinar este Cosmin Stanciu, care,  la 33 de ani, este deținătorul mai multor medalii în competiții internaționale de karate: multiplu campion național, câștigătorul a două titluri de campion balcanic WUKF, a șapte titluri de campion european WUKF și a 6 titluri de campion mondial WUKF.


Practică acest sport, karate, de la vârsta de 7 ani și, din dorința de a da mai departe ceea ce a învățat, îi inițiază și pe alți copii și adolescenți în acest sport atât de complex,  la C.S. Politehnica Cluj-Napoca, formând o nouă serie de viitori campioni. În prezent este antrenor și preparator fizic la CBS Fitness Corner Cluj.   


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă