Survivor România 2021. Ce a făcut Culiță Sterp înainte să fie celebru. Puțini oameni știau asta

1 lună in urmă 30

Culiță Sterp este unul dintre cei 12 Faimoși care au acceptat provocarea Survivor România 2021. Deși pe val de o lungă perioadă de timp, relația cu Carmen de la Sălciua aducându-l în gura presei mondene, interpretul de muzică de petrecere s-a făcut remarcat inițial prin calitățile sale vocale. Ceea ce nu știu admiratorii lui este că, înainte ca numele să-i fie pe buzele tuturor, acesta a dus o viață modestă, departe de intrigile showbiz-ului autohton, departe de faimă și avuție, ba chiar la limita de supraviețuire.

Culiță Sterp a fost un răsfățat al sorții. Cântărețul de la Survivor România 2021, la mioare înainte de a deveni celebru

Nicolae Sterp, cunoscut drept Culiță, este acum celebru, iar melodiile sale sunt apreciate de milioane de fani. Pe lângă calitățile sale, acesta are și o îndeletnicire aparte de cea artistică: a oferit ajutorul necesar pentru venirea pe lume a 1000 de miei.

„Nu prea îmi plăcea această muncă, dar 40 la sută era de plăcere, 60 la sută era de nevoie. Fiind 4 frați, munceam prin rotație și nu aveam mereu bani să plătim muncitori. Și dacă aveam bani, nu prea găseai pe cine să aduci ca să muncească, că este dificil. De câte ori am stat de Crăciun și de Paște la oi… aveam mai multe turme. Iarna era cel mai greu, când fătau oile. Când a plecat tatăl meu de acasă, eu împreună cu un alt băiat am asistat la nașterea a peste 1000 de miei. Am moșit peste 1000 de oi. Aveam 19-20 de ani atunci”, povestea el despre experiență.

De altfel, din etapa copilăriei își aduce aminte în mare parte numai munca depusă atunci. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, acolo unde se filmează concursul de la Kanal D, a povestit amuzat cum, pe vremea când își ajuta familia și mergea cu oile, pe câmp, privat fiind de tehnologie atunci, făcea foamea până venea cineva în urma lui.

„Când mergeam pe câmp, cu animalele, se mai întâmpla să nu îmi aducă de mâncare, din diverse motive. Nu aveam telefon pe vremea aia, dar conveneam ca la ora 14:00 să îmi aducă de mâncare. Rămâneam de dimineață și până seara fără mâncare, până ajungeam acasă”, rememorează faimosul.

Și-a vândut turma de 300 de oi

Culiță Sterp și-a vândut turma de oi pe care a moștenit-o de la părinți, înainte de a deveni o persoană publică. Interpretul a dat la acea vreme un anunț pe un site, postând și o imagine cu mioarele sale și cu cei doi ciobani care le aveau în grijă.

„Vând 300 de oi, din care 200 sunt mioare rasă turcana. Preț 500 de lei bucata”, se arăta în anunțul artistului. După un calcul, accesta a încasat 150.000 de lei de pe urma vânzării animalelor, adică aproape 30.000 de euro.

The post Survivor România 2021. Ce a făcut Culiță Sterp înainte să fie celebru. Puțini oameni știau asta appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă