SURSE Vaccinarea deputaților, amânată cu cel puțin două săptămâni după ce Valeriu Gheorghiță a anunțat întârzierea campaniei din cauza deficitului de doze

1 lună in urmă 17

Deputații români au fost înștiințați astăzi de conducerea Camerei că procedura de vaccinare a fost amânată cu cel puțin două săptămâni, au declarat pentru G4Media.ro surse parlamentare.

Amânarea vaccinării deputaților a venit la scurt timp după ce Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a anunțat public că există un deficit de 117.000 de doze de vaccin, iar din 28 ianuarie se amână cu 10 zile toate persoanele programate care deservesc activități esențiale și nu au boli cronice.

”Ca urmare a deciziei Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, comunicată public în urmă cu câteva minute, Camera Deputaților a fost informată că a fost amânată procedura de vaccinare a deputaților care își exprimaseră opțiunea pentru vaccinare. Cauza este dificultatea în aprovizionarea cu doze de vaccin, generată de producător. Amânarea este de cel puțin două săptămâni”, se arată în mesajul transmis deputaților.

De remarcat că președinții celor două camere ale Parlamentului, Ludovic Orban și Anca Dragu, s-au vaccinat încă din 19 ianuarie. Și Marcel Ciolacu, deputat și președintele PSD, a anunțat public că s-a vaccinat în urmă cu patru zile. (Foto: Camera Deputaților – sursa foto: Inquam Photos/ George Călin)

Citește și:

BREAKING Valeriu Gheorghiță: Avem un deficit de 117.000 de doze de vaccin. Din 28 ianuarie se amână cu 10 zile toate persoanele programate care deservesc activități esențiale și nu au boli cronice / Profesorii NU vor intra prioritar la vaccinare
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă