SURSE Ședință tensionată la PNL - Orban și Cîțu, acuzații incendiare: USR-PLUS trăiește din conflict. Guvernul nu este condus de Barna

3 săptămâni in urmă 11

 InquamPhotos/OctavGanea Ludovic Orban și Florin Cîțu, acuzații grave la adresa USR-PLUS Foto: InquamPhotos/OctavGanea

Liberalii s-au reunit luni în ședință, înainte de întâlnirea decisivă dintre liderii coaliției. PNL așteaptă astăzi de la USR-PLUS o nominalizare de ministru al Sănătății după demiterea lui Vlad Voiculescu. Ședința se anunță una cu scântei, liberalii acuzând partenerii de coaliție de criza fără precedent a Guvernului Cîțu.

LUNI, 19 APRILIE 2021, 11:50

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: Ioana Stanescu

Liberalii participă luni la ședința Biroului Executiv Național al partidului, la Parlament. Președintele Ludovic Orban și premierul Florin Cîțu nu au făcut declarații pe această temă înainte de intrarea la ședință.

Însă, în fața liberalilor, Ludovic Orban ar fi repetat că „orice ministru care atacă Guvernul pleacă”, potrivit surselor citate de Realitatea PLUS.

Președintele PNL a lansat mai multe atacuri la adresa partenerilor de coaliție, spunând că „USR-PLUS trăiește din conflict” și că de fapt „USR este un partiduleț care trăiește din conflict”.

Au continuat criticile și la adresa fostului ministru al Sănătății, după demiterea provocată de scandalul ordinului privind schimbarea criteriilor de carantinare, publicat de secretarul de stat Andreea Moldovan în Monitorul Oficial, fără știrea premierului Florin Cîțu.

În plus, Ludovic Orban ar fi declarat, în ședința PNL, că „Vlad Voiculescu spune prostii și răutăți”, potrivit surselor Realitatea PLUS.

Nici vicepreședintele PNL Florin Cîțu nu s-a lăsat mai prejos. Premierul ar fi declarat că „Guvernul nu este condus de Barna”, referindu-se la declarațiile vicepremierului după demiterea lui Voiculescu, potrivit surselor Realitatea PLUS.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă