SURSE Propunerea USR PLUS la șefia Radioului Public: Liviu Popescu, fost producător BBC România și TVR

1 lună in urmă 8

Propunerea USRPLUS la șefia Radioului Public este Liviu Popescu, fost producător BBC România și TVR, au declarat pentru G4Media.ro surse politice.

”Dacă este nevoie de experiența mea editorială și managerială pentru a aduce niște instituții media publice în prezent, știu, pot și vreau să fac acest lucru”, a declarat pentru G4Media.ro Liviu Popescu.

Cu o experiență de 17 ani în media, Popescu a fost producător BBC România la Londra între 1999 – 2002, după care a lucrat ca editor de știri la Prima TV, Realitatea și Televiziunea Publică. La TVR a fost timp de un an de zile redactor șef iar ulterior s-a ocupat de procesul de digitalizare a știrilor din televiziunea publică.

În prezent, Liviu Popescu (48 de ani) activează în mediul privat, având o firmă de consultanță în comunicare strategică.

Potrivit înțelegerii politice din coaliția de guvernarea, conducerea SRR ar urma să revină USR/PLUS iar conducerea TVR liberalilor. La ședința de luni a coaliției, discuția despre conducerile televiziunii și radioului public a fost amânată.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă