SURSE Premierul Florin Cîțu are pregătite deciziile de revocare pentru miniștrii, secretarii de stat, prefecții USR-PLUS, la ședința coaliției

1 lună in urmă 19

 Premierul Florin Cîțu are pregătite deciziile de revocare pentru USR-PLUS, la ședința coaliției Premierul Florin Cîțu are pregătite deciziile de revocare pentru USR-PLUS, la ședința coaliției

Se pregătesc deciziile de eliberare din funcție a secretarilor de stat din guvern și chiar a prefecților, înainte de ședința coaliției. Informația a fost anunțată de Anca Alexandrescu, în emisiunea „Culisele statului paralel”

VINERI, 03 SEPTEMBRIE 2021, 18:34

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

Premierul Florin Cîțu este pregătit pentru ședința coaliției de guvernare cu propunerea de revocare a tuturor membrilor USR-PLUS din funcțiile de miniștri, secretari de stat, subsecretari de stat, prefecți și subprefecți, potrivit surselor Realitatea PLUS.

Revocarea din funcții ar avea loc doar dacă USR-PLUS inițiază moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, din care fac, încă, parte. 

În plus, copreședinții USR-PLUS, Dacian Cioloș și Dan Barna, au anunțat joi, cu puțin timp înainte de ședința coaliției, că mandatul cu care vor merge la întâlnire este clar: vor cere demisia sau înlocuirea lui Florin Cîțu de la șefia Guvernului. 

Cu ce mandat merg liderii USR-PLUS la ședința coaliției: demisia sau înlocuirea lui Florin Cîțu

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă