SURSE: Premierul Florin Cîțu a revocat ordinul Ministerului Sănătății cu noile criterii de carantinare

3 săptămâni in urmă 26

Ordinul privind noile criterii de carantinare semnat Andreea Moldovan,  fostul secretar de stat în Ministerul Sănătății, va fi anulat de premierul Florin Cîțu, în prezent și ministru interimar al Sănătății, au declarat surse din minister pentru Ziarul Libertatea.

Documentul privind noile criterii de carantinare a localităților a fost publicat, marți, în Monitorul Oficial, însă va fi anulat, de către premierul Florin Cîțu, au declarat surse din Ministerul Sănătății pentru Ziarul Libertatea.

Potrivit, acelorași surse, Florin Cîțu care asigură interimatul la ministerul Sănătății își va delega majoritatea atribuțiilor de la Sănătate secretarului de stat Andrei Baciu.

Ministerul Sănătății a elaborat un ordin prin care introducea noi criterii pentru carantinarea localităților. Potrivit ordinului, semnat de Andreea Moldovan, fost secretar de stat în ministerul Sănătății, pe lângă rata de infectare se lua în calcul și nivelul de testare pentru COVID, dar și gradul de ocupare a paturilor din spitale și din secțiile ATI.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă