Surse: Oana Lovin și Codruța Cerva, audiate la Secția Specială în dosarul privind acuzațiile de fraudă la votul din Sectorul 1. Cele două, promovate intens de Antena 3 și RTV la protestele anti-Nicușor Dan

4 luni in urmă 18

Oana Lovin și Codruța Cerva sunt așteptate luni la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), pentru a fi audiate în dosarul deschis după plângerea lui Daniel Tudorache, au declarat surse apropiate anchetei pentru G4Media.ro. Este vorba despre acțiunea care vizează faptul că liderul USR Dan Barna a fost lăsat să intre în incinta biroului electoral în acea noapte şi că reprezentaţi ai USR-PLUS erau în acea încăpere peste sacii cu procese verbale, deşi nu aveau un act în prealabil de la BES 1.

Cele două, noii protestatari de profesie anti-Iohannis, anti-Orban și anti-Nicușor Dan, după cum a scris G4Media.ro aici,  au manifestat mai multe zile și la sediul Biroului Electoral al Sectorului 1. Lovin și Cerva au fost chemate la propunerea lui Tudorache, pe care a acceptat-o procurorul de caz Sorin Iașinovschi.

Și Daniel Tudorache a fost audiat la SIIJ, vineri, o citație- fulger, a doua zi după depunerea plângerii. La plecarea de la sediul parchetului, fostul primar al Sectorului 1 declara: „(Persoane pe care) le cunoaştem că ar şti sau ar avea informaţii despre acest caz. De luni încolo sunt chemaţi la audieri. Sunt optimist că se va afla adevărul”.

Codruța Cerva, sora avocatei Cosmina Cerva, invitată frecvent la Antena 3 și România TV, s-a remarcat prin mitingurile pro Dragnea pe care a încercat să le organizeze după condamnarea acestuia. Partenera ei de protest, Oana Elena Lovin, a devenit cunoscută în luna mai, când pe internet au apărut imagini cu ea practicând video-chat.

Atât Cerva, cât și Lovin sunt extrem de active pe Facebook, fiind intens promovate în ultimele zile de Antena 3 și România TV.

Într-o declarație publică, despre cele două Nicușor Dan a folosit apelativul ”panarame”.

Sursa foto: captură video România TV

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă