SURSE Nemulțumiri în USRPLUS față de miniștrii Muncii, Agriculturii și Energiei, dar și față de proiecte amânate de UDMR/ Vlad Voiculescu, susținere totală din partea colegilor de partid

1 lună in urmă 16

Mai multe nemulțumiri s-au acumulat în USRPLUS față de miniștrii Muncii, Agriculturii și Energiei, dar și din cauza unor proiecte amânate de UDMR, susțin surse politice consultate de G4Media.

Totodată, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, s-ar bucura de susținerea totală a colegilor de partid, susține aceleași surse.

Discuțiile au fost purtate în cadrul ședinței Birourilor Naționale Reunite USR-PLUS organizată vineri seară ca urmare a începerii urmăririi penale după sesizarea corpului de control al premierului la Ministerul Sănătății: ”Nici nu se pune problema de a nu îl susține pe Vlad Voiculescu și activitatea lui, suntem solidari cu tot ce face”, au declarat sursele G4Media.

Mai multe nemulțumiri s-ar fi strâns la adresa miniștrilor Raluca Turcan, Adrian Oroș și Virgil Popescu (din cauza Legii offshore), toți de la PNL.

Membrii USRPLUS ar mai fi nemulțumiți și din cauza unor proiecte cu care au defilat în campania electorală, dar pe care UDMR le amână, cum ar fi comisia specială parlamentară care urma să modifice legislația electorală: ”Luni vor fi discutate într-o ședință a coaliției de guvernare”, au mai precizat sursele G4Media.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă