Surse: Nemulțumiri în filialele USR pentru că oamenii din teritoriu nu ar fi promovați în funcții

1 lună in urmă 1

Mai multe filiale județene ale USR sunt nemulțumite de comportamentul conducerii USR după alegeri și intrarea la guvernare, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid.

Mai exact, organizațiile reclamă faptul că Dan Barna și liderii de la centru nu ar mai avea nici un dialog cu teritoriul și că nu îi promovează în funcțiile care revin alianței USR PLUS după negocierea din coaliția guvernamentală cu PNL și UDMR.

E vorba despre funcțiile de conducere ale unor instituții deconcentrate, instituții subordonate ministerelor conduse de miniștri USR sau companii cu capital de stat din subordinea acestor ministere.

”USR pune în funcții politice oameni care nu au nicio susținere politică. Barna nu a avut nicio întâlnire cu șefii de organizații județene după alegeri. Sunt mii de oameni care au tras în campaniile electorale, dar în posturile politice sunt promovați prieteni ai miniștrilor sau chiar PSD-iști, cum e cazul lui Claudiu Năsui, care o vrea director pe o apropiată a lui Eugen Teodorovici, care a și colaborat cu Securitatea”, a declarat un lider local pentru G4Media.ro.

Nemulțumirile interne apar pe fondul pregătirii pentru congresul în care USR și PLUS vor fuziona și va fi aleasă noua conducere a partidului rezultat.

Foto: Dan Barna la un miting cu susținătorii / USR.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă