SURSE: Ministrii PNL s-au plans in sedinta BEx ca sunt sabotati de cei de la USR PLUS. Ce o framanta pe Raluca Turcan

2 săptămâni in urmă 1

Mai multi ministri liberali s-ar fi plans luni, 29 martie, in cadrul sedintei Biroului Executiv (BEx) al PNL, de faptul ca sunt sabotati de colegii lor de la USR PLUS.

Mai mult, unii si-au acuzat si propriii colegi de partid liberali de faptul ca le critica masurile luate, dar si ca nu exista solidaritate intre PNL si guvern vizavi de masurile luate pentru combaterea pandemiei de coronavirus, au declarat pentru G4Media.ro surse participante la sedinta.

Conform surselor citate un ministru care s-a plans de relatia cu USR PLUS a fost Raluca Turcan. Ea a spus ca proiectul legii privind interzicerea cumulului pensiei cu salariului se afla pe circuitul de avizare, precizand ca ministerele PNL au dat avizele, dar cele conduse de USR PLUS intarzie.

"Interventia posibila a jandarmeriei se facea doar la ordinul prefectului", a mai spus Bode.

Printre cei nemultumiti a fost si ministrul de Interne, Lucian Bode. El s-a plans ca ministrul USR PLUS al Economiei, Claudiu Nasui, nu doreste sa semneze, in calitate de co-initiator, proiectul de lege de sanctionare prin suspendarea activitatii agentilor economici care incalca in mod repetat restrictiile. El a spus, in acest context, ca isi va asuma de unul singur actul normativ.

Referitor la greva de la metrou, Bode a spus ca "in aceasta criza nimeni nu a fost lasat singur" si ca, inca din noaptea de joi spre vineri, a avut discutii cu premierul si cu ministrul Transporturilor despre ceea ce se intentioneaza.

Citeste si:

Emotionant. Eroul Romaniei in meciul cu Germania, Florin Nita, a plans la finalul meciului. "Cel mai mult m-a sustinut sotia, atat"Ce au zis germanii de portarul erou al Romaniei, Florin Nita"Nu cred ca diferenta pe care o arata Transfermarkt s-a aratat pe teren." Prima reactie a selectionerului Mirel Radoi dupa meciul nationalei cu GermaniaANALIZA In goana dupa hidrogen, "oxigenul" viitorului, Romania isi tine respiratiaCadou nesperat pentru un catel fara stapan.dupa ce a sterpelit de 5 ori un unicorn de plus
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă