Surse. Ludovic Orban, către liberali: Să ne abținem de la comentarii. Răspunderea politică pentru menținerea lui Voiculescu aparține USR PLUS

4 săptămâni in urmă 9

Ludovic Orban a afirmat, luni, în ședința Biroului Executiv al PNL, că răspunderea politică pentru menținerea lui Vlad Voiculescu la conducerea Ministerului Sănătății aparține în exclusivitate USR-PLUS, liderul PNL subliniind faptul că situația apărută la Spitalul Foișor arată clar că ”Voiculescu nu are experiență”.

 Răspunderea politică pentru menținerea lui Voiculescu aparține USR PLUS

Ludovic Orban, către liberali: Răspunderea politică pentru menținerea lui Voiculescu aparține USR PLUS

Hepta

Ludovic Orban le-a cerut liberalilor să fie mai rezervați în comentariile pe tema ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, după scandalul de la Spitalul Foișor, potrivit unor surse de partid, argumentând că evaluarea miniștrilor se face de către premierul României.

Ludovic Orban a spus că situația de la Spitalul Foișor arată că Voiculescu nu are experiență. ”Noi am transformat mai multe spitale în spitale Covid, dar nu am pățit așa ceva”, ar fi spus liderul PNL colegilor săi de partid.

”Răspunderea politică pentru menținerea lui Voiculescu în funcție aparține în exclusivitate USR PLUS”, a mai adăugat liderul PNL.

Declarația lui Ludovic Orban a venit după ce vicepreședintele PNL Ben Oni Ardelean a cerut demiterea de urgență a ministrului Vlad Voiculescu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă