SURSE: Ludovic Orban ar putea fi exclus vineri din PNL

2 săptămâni in urmă 11

Vineri, la ora 11.00, a fost convocată o ședință de Birou Executiv al PNL, în care urmează să se propună excluderea lui Ludovic Orban din Partidul Național Liberal, potrivit informațiilor Libertatea.

În ședința Biroului Politic Național al PNL de luni, 8 noiembrie, de la Vila Lac, președintele liberal Florin Cîțu i-a transmis fostului președinte PNL Ludovic Orban că va fi exclus din partid, au declarat atunci surse liberale pentru Libertatea.

„La finalul ședinței, Florin Cîțu l-a amenințat pe Ludovic Orban că va propune în prima ședință excluderea lui, inclusiv pentru declarațiile făcute la adresa președintelui Iohannis”, au explicat participanți la discuții.

Conform statutului, Biroul Executiv al PNL este cel care face propunerea de excludere a unui membru și o înaintează Consiliului Național, care ia decizia finală.

Ședința BEx va avea loc vineri, 12 noiembrie, la ora 11.00, la sala grupului PNL de la Parlament.

Ludovic Orban s-a numărat printre cei 22 de liberali care s-au opus, luni seară, în şedinţa Biroului Politic Național al PNL, unei negocieri cu PSD. Orban s-a înscris în Partidul Național Liberal în 1990.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă