SURSE: Fiica de doar 24 de ani a unui consilier local din PMP, găsită decedată într-o cameră de hotel din Londra. Moartea sa, învăluită în MISTER

2 luni in urmă 55

Poliție Londra / Imagine de arhivă Poliție Londra / Imagine de arhivă

O româncă în vârstă de doar 24 de ani a fost găsită fără suflare într-o cameră de hotel din capitala Marii Britanii. Deși autoritățile române au fost informate despre acest caz, încă nu se cunosc cauzele decesului fetei, moartea sa fiind considerată ... un mister.

JOI, 19 AUGUST 2021, 10:03

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: REALITATEA.NET

Autoritățile române au fost informate despre acest caz de polițiștii britanici, fără a precizat însă cauzele decesului, relatează monitoruldesalaj.ro.

Imagine

Potrivit unor surse neoficiale, tânăra - originară din comuna Someș Odorhei, din județul Sălaj - locuia de mai mulți ani în Marea Britanie. Familia sa este destul de cunoscută în comunitate, mama ei fiind consilier local din partea PMP. Din câte se pare, fata era singură la părinți. 

„Dumnezeu te-a vrut la el! Noi te-am fi vrut aici! Să mă ierți că am plecat de lângă tine, să mă ierți că te-am certat, că nu te-am ascultat când trebuia! Ești sora mea din altă mamă, ai fost familia mea! Iartă-mă ca nu am stat lângă tine… Azi erai aici cu noi Ela! Te iubesc și te voi iubi mereu! Îmi e greu să cred că te voi conduce pe ultimul drum! Drum lin spre îngeri frumoasa mea!”, a scris o prietena a tinerei, pe Facebook.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă