SURSE. Alertă la Spitalul Victor Babeș din Capitală! Trei pacienți cu COVID de la unitatea mobilă de ATI au murit din cauza unei defecțiuni la aparatul de oxigen

1 lună in urmă 14

Momente dramatice la Spitalul Victor Babeș din Capitală! Cel puţin trei pacienţi au murit, în această seară, după ce au rămas fără oxigen, într-o unitate mobilă de Terapie Intensivă aflată la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti, potrivit unor surse din Ministerul Sănătății, citate de știrileprotv.

S-a întâmplat în jurul orei 17, la unitatea mobilă de Terapie Intensivă de la Spitalul Victor Babeș. Opt pacienți cu COVID se aflau acolo în stare gravă.

În urma unei erori la sistemul de oxigen al TIR-ului ce aparţine Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, ventilatoarele care îi ajuta pe pacienţi să trăiască s-au oprit.

Drept urmare, cel puţin trei pacienţi au murit, în timp ce ceilalţi cinci au fost transferaţi la alte spitale din Bucureşti.

Pe de altă parte, Departamentul pentru Situații de Urgență a transmis că niciun pacient nu a decedat. Erau ventilați mecanic și au fost duși la alte spitale, mai precizează DSU. Încă nu se știe cauza defecțiunii de la TIR-ul ATI.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă