Surprize uriașe la Survivor România: Ștefan Ciuculescu, fostul portar al Rapidului, va participa la reality-show-ul filmat în Republica Dominicană!

4 săptămâni in urmă 57

Fotbalistul Ștefan Ciuculescu (27 de ani) intră, în curând, în competiția Survivor România, reality-show-ul filmat în Republica Dominicană și difuzat de Kanal D.

Un nou concurent intră în cea mai dură competiție televizată din România. Este vorba despre Ștefan Ciuculescu, care a acceptat să participe la Survivor România. El se arată pregătit să înfrunte cele mai grele condiții din Dominicană, scrie wowbiz.ro.

Ștefan Ciuculescu, fostul portar al Rapidului, la Survivor România

În vârstă de 27 de ani, Ștefan Ciuculescu a fost pasionat de sport din copilărie și s-a dedicat sportului rege de la șapte ani.

De-a lungul carierei, el a apărat poarta formației Steaua București, unde a făcut parte din echipa de juniori. A mai jucat la mai multe cluburi din țară, și, până să plece la Survivor România, a fost portarul echipei Rapid București.

Pasiunea pentru sportul rege o moștenește de la tatăl său, fost fotbalist și fost arbitru divizionar. În prezent, Ștefan Ciuculescu încearcă să dea mai departe din experiența sa copiilor care vin la clubul unde antrenează viitori portari din fotbalul românesc.

În trecut, fostul portar al Rapidului a încercat să practice scrima, urmând pasiunea mamei sale, Alina Ciuculescu, campioană la spadă. Ea a fost componentă a echipei naționale de spadă a României, a câștigat de cinci ori Cupa României la spadă, iar o dată a devenit campioană națională la această armă (1990).

Fotbalistul este pasionat de karting, îi place să schieze și să pescuiască. Acum, el este convins că va reuși să impresioneze în jungla Dominicană.

Ștefan Ciuculescu se consideră un om de echipă, prin prisma meseriei sale, și speră să se înțeleagă cu noii săi colegi.

Echipa din care va face parte Ștefan Ciuculescu nu a fost încă dezvăluită.

The post Surprize uriașe la Survivor România: Ștefan Ciuculescu, fostul portar al Rapidului, va participa la reality-show-ul filmat în Republica Dominicană! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă