Surprize la FCSB pentru meciul cu Poli Iași! Cine va juca în locul lui Dennis Man + Ante Vukusic nu e în lot

3 săptămâni in urmă 12

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - Academica Clinceni, sâmbătă, 12:15, Digi Sport 1

Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe - FC Voluntari, sâmbătă, 14:15, Digi Sport 1

În primul ”11”, Toni Petrea a decis să nu-l folosească pe Olimpiu Moruțan, apt de joc după accidentare, care urma să-l înlocuiască în banda dreaptă a atacului pe Dennis Man. Moruțan va începe partida pe banca de rezerve, staff-ul tehnic dorind să nu riște o recidivă a problemelor medicale.

Primul ”11” al FCSB-ului pentru duelul cu Poli Iași

În schimb, pentru a acoperi ”gaura” lăsată de plecarea lui Dennis Man, Toni Petrea a decis să-l treacă pe Florin Tănase vârf fals și să-l treacă pe Octavian Popescu în banda dreaptă, în timp ce Florinel Coman și-a păstrat postul de extremă stângă.

Cum Florin Tănase a fost trecut în atac, Răzvan Oaidă a prins primul ”11”, urmând să formeze linia de trei de la mijlocul terenului alături de Darius Olaru, inter dreapta, și Adrian Șut, închizătorul ales pentru jocul cu Poli Iași.

Dacă în atac și la mijlocul terenului au mai apărut permutări, defensiva FCSB-ului rămâne și în partida de pe Arena Națională cea din ultimele etape, cu Vlad în poartă, Ovidiu Popescu, Cristea, Miron și Radunovic.

Ante Vukusic nu e în lot. Nedelcu, rezervă

Ante Vukusic, atacantul transferat de FCSB în această săptămână, nu a prins lotul pentru partida cu Poli Iași, fiind probabil în urmă cu pregătirea.

Dacă vârful croat nu va fi nici pe bancă, acolo va apărea, în premieră în acest sezon, Dragoș Nedelcu, revenit după o accidentare care l-a ținut departe de gazon din iunie 2020 încoace.

Echipa de start și rezervele FCSB-ului pentru partida cu Poli Iași:

Vlad - Ov. Popescu, Cristea, Miron, Radunovic - Olaru, Șut, Oaidă - Oct. Popescu, Tănase, Coman

Rezerve: Straton, Crețu, Simion, Moruțan, Nedelcu, Soiledis, Vînă, Buziuc, Perianu

Etichete: toni petrea , fcsb poli iasi , înlocuitor dennis man fcsb , echipa de start fcsb poli iași
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă